Brochure

Londen • Dublin • Edinburgh • Belfast 2021

Looptijd: van september 2019 tot en met december 2021

Een weekendje weg naar Londen, Dublin, Edinburgh of Belfast? De Jong Intra Vakanties biedt u vele hotels en appartementen variërend van luxe 5-sterren hotels tot budget hotels.

Een stedentrip naar Londen is er één om nooit te vergeten. Ga winkelen in Oxford Street, struin over de trendy Borough Market, ga naar Buckingham Palace, bezoek een theater voor een top musical en geniet van de vele musea die Londen rijk is. Londen is een wereldstad, maar vergeet ook zeker niet de andere steden in Groot-Brittannië en Ierland. Dublin, Edinburgh en Belfast zijn uitermate geschikte bestemmingen voor een stedentrip, boordevol historie en cultuur. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan voordelige stedentrips in deze brochure en word net zo enthousiast als de vele gasten die u voorgingen.

Binnen ons uitgebreide aanbod bieden wij u verschillende reismogelijkheden. Om uw stedentrip zo compleet mogelijk te maken heeft u keuze uit een autoreis, treinreis of vliegreis. Kies eenvoudig uw vervoerssoort, daarna het gewenste hotel of appartement en maak uw stedentrip compleet met een leuke excursie of openbaar vervoerkaart.
Terug Online bekijken