Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Brochure

Kerstreizen 2019-2020

Looptijd: van april 2019 tot en met januari 2020

Al bijna 50 jaar bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres voor volledig verzorgde vakanties. In 1972 begonnen we met het organiseren van busvakanties, maar tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld! Of u nu kiest voor een wintersportvakantie per eigen auto, een verre rondreis met het vliegtuig, of een volledig verzorgde busreis of riviercruise: bij de Jong Intra Vakanties bent u aan het juiste adres. Er is natuurlijk heel veel veranderd in de loop der jaren, maar één ding gelijk gebleven: onze de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties. Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

In onze nieuwe kerstbrochure treft u 60 kerstreizen aan naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is.

Comfortabel reizen per touringcar
Onze luxe Comfort Class touringcars zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezet-apparaat en airconditioning en de stoelen staan comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 cm. Voor nog meer comfort en luxe kunt u terecht in onze luxury class touringcars: nóg meer beenruimte (92 cm), zijwaarts verstelbare stoelen en comfortabele fauteuils met luxe bekleding zorgen ervoor dat u echt wordt verwend tijdens uw reis.

We kiezen bewust voor meer comfort voor onze gasten die het reizen in een kleinere groep als plezieriger ervaren. Al onze busreizen kennen dan ook een maximum aantal deelnemers van 38 of 44 personen i.p.v. 54.

Onze nieuwe Kerstreizen brochure biedt voor ieder wat wils. Laat u verrassen door onze complete programma’s en bijzondere bestemmingen en kies de voor u perfecte busreis. We hopen u dit jaar te mogen begroeten op één van onze mooie kerstreizen!

Terug Online bekijken