Brochure

Kerst- en Winterreizen

Looptijd: van augustus 2022 tot en met maart 2023

Al bijna 50 jaar bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres voor volledig verzorgde vakanties. In 1972 begonnen we met het organiseren van busvakanties, maar tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld! Of u nu kiest voor een wintersportvakantie per eigen auto, een verre rondreis met het vliegtuig, of een volledig verzorgde busreis of riviercruise: bij de Jong Intra Vakanties bent u aan het juiste adres. Er is natuurlijk heel veel veranderd in de loop der jaren, maar één ding gelijk gebleven: onze de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties. Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.


In onze nieuwe Wintersfeerreizen brochure treft u diverse leuke wintersfeerreizen en weekendjes weg. Onze deskundige chauffeurs en hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is.

 

Comfortabel reizen per touringcar

Onze luxe Comfort Class touringcars zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezet-apparaat en airconditioning en de stoelen staan comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 cm. Voor nog meer comfort en luxe kunt u terecht in onze luxury class touringcars: nóg meer beenruimte (92 cm), zijwaarts verstelbare stoelen en comfortabele fauteuils met luxe bekleding zorgen ervoor dat u echt wordt verwend tijdens uw reis. 

We kiezen bewust voor meer comfort voor onze gasten die het reizen in een kleinere groep als plezieriger ervaren. Al onze busreizen kennen dan ook een maximum aantal deelnemers van 44 personen i.p.v. 54.


Onze Wintersfeerreizen brochure biedt voor ieder wat wils. Laat u verrassen door onze complete programma’s en bijzondere bestemmingen en kies de voor u perfecte busreis. We hopen u dit jaar te mogen begroeten op één van onze mooie reizen!


U ontvangt de aangevraagde brochure binnen 5 werkdagen.

Terug Online bekijken