Brochure

Ierland • Schotland • Engeland • Wales 2020

Looptijd: van januari 2020 tot en met december 2020

Onze nieuwe Ierland en Groot-Brittannië gids heeft een overzichtelijk gesorteerd aanbod met mooie vakanties naar Ierland, Engeland, Wales en Schotland. Onze autorondreizen worden aangeboden op basis van eigen vervoer, maar uiteraard verzorgen we ook graag een ferry-overtocht voor u of boeken de reis met vlucht en huurauto.

Nieuw: Excursies (zie pagina's 22-25)
Zowel in Ierland als in Schotland bieden wij verschillende excursies aan om uw rondreis nu nog completer te maken. Breng een bezoek aan een whisk(e)y distilleerderij of vaar over een van de Loch’s en geniet van de panoramische uitzichten. Reizen is beleven!

Nieuw: Camperhuur Groot-Brittannië & Ierland (zie pagina's 124 en 125)
En wat dacht u van een rondreis per camper? Optimale vrijheid met alles binnen handbereik! Onze agent heeft depot’s in Engeland (Londen, Birmingham & Leeds), Schotland (Edinburgh & Glasgow), Ierland (Dublin) en Noord-Ierland (Belfast). Mocht u interesse hebben in camperhuur, neemt u dan contact op met uw ANVR-reisadviseur of met onze verkoopafdeling.

Vakantieparken en vakantiewoningen
Kamperen wordt steeds populairder en ook in Groot-Brittannië en Ierland hebben we een uitgebreid aanbod aan vakantieparken en/of vakantiewoningen. De stacaravans en woningen zijn van alle gemakken voorzien en ideaal voor families of grotere gezelschappen. U kunt gemakkelijk zelf uw rondreis samenstellen door verschillende parken met elkaar te combineren.

Reis op maat
Wilt u liever een reis op maat? Wij kunnen uw reis geheel naar wens samenstellen. Neemt u hiervoor contact op met onze afdeling Maatwerk Europa. 

Terug Online bekijken