Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Brochure

Duitsland winter 2018-2019

Looptijd: van november 2018 tot en met maart 2019

Duitsland is de beste keus voor een vakantie tussendoor, voor een weekendje weg met z'n tweeën en natuurlijk voor een echte gezinsvakantie. Het is het ideale land voor een eerste kennismaking met de wintersport, langlaufen, rodelen, winterse wandelingen maken of zelfs voor alpine afdalingen. De pistes in het Sauerland en het zuiden van Duitsland zijn voor het overgrote deel voorzien van sneeuwkanonnen, dus bij de eerste dagen met lage tempraturen bent u verzekerd van besneeuwde pistes! Ook de gevorderde skiërs en snowboarders zullen zich prima vermaken in de skigebieden van bv. de Beierse Alpen.

Er even tussenuit

Of het nu voor een winterse vakantie is in het Sauerland met de bekende plaatsen Willingen en Winterberg, een bezoek aan een kerstmarkt of één van de verrassende steden zoals Essen, Celle, Trier of de vakwerkstad Quedlinburg, de Jong Intra Vakanties heeft het allemaal. Volop keus en voor ieder wat wils bij dé Duitsland specialist.

Perfecte familiebestemming

Duitsland is het ideale vakantieland voor families. Dichtbij, veelzijdig, aantrekkelijk geprijsd met een ruime keus aan kindvriendelijke accommodaties en vakantieparken.

Wintersport

De Duitse wintersportgebieden hebben veel te bieden: bijvoorbeeld alpine-ski, snowboarden, langlaufen, rodelen, sledetochten, wandelingen en ijsstokschieten. Dankzij de uitstekende infrastructuur zijn de wintersportgebieden goed bereikbaar. Duitsland kent meer dan 300 wintersportplaatsen waaronder enkele grote internationale bekendheid genieten. Prachtige berghutten, heerlijk bij het haardvuur of gezellige avonden met de familie. Steden en dorpen trekken hun winterjasje aan en kleuren op door de prachtige kerstverlichting.

Alle kanten uit

Zoals uit voorgaande mag blijken, kan zelfs de meest veeleisende vakantieganger alle kanten uit in Duitsland. We noemen o.a. het Sauerland, het Zwarte Woud, het Ertsgebergte, de Harz en Beieren. Het is maar om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden en de vele kanten die u met ons uit kunt in Duitsland.

Wat uw voorkeur ook is, onze Duitsland brochure heeft voor iedereen wel een passend aanbod.
Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen en wensen u alvast veel voorpret bij het bepalen van uw keuze.

Terug Online bekijken