Brochure

Autorondreizen en Fly-drives 2021

Looptijd: van januari 2020 tot en met december 2021

Onze nieuwste brochure Autorondreizen & Fly-drives staat vol met inspirerende rondreizen. Het is een selectie van onze meest populaire reizen door Europa, Amerika, Afrika en Azië. In Europa kunt u met uw eigen auto op pad, maar we verzorgen ook graag uw vlucht, eventuele huurauto of ferry-overtocht. Lekker makkelijk en onbezorgd. Bij al onze rondreizen ontvangt u bij uw reispapieren een uitgebreide reisbeschrijving met algemene tips over het land en de bestemmingen maar ook informatie over bezienswaardigheden, mooie toeristische routes, excursies en activiteiten onderweg. Bij veel rondreizen kunt u met een link naar de ANWB ook een gratis reisgids en/of een landkaart bestellen.

 

U verblijft in comfortabele hotels, Bed & Breakfasts, vakantiewoningen of appartementen. Soms een enkele nacht en soms meerdere nachten. Onze rondreizen zijn er in alle soorten en maten. Na een mooie dag vol nieuwe indrukken, kunt u ’s avonds heerlijk dineren in het restaurant van het hotel en lekker ontspannen uw volgende dag voorbereiden in de lounge.

 

Zoals gezegd, is in deze brochure een selectie van rondreizen opgenomen. In onze aparte landenbrochures en op de website vindt u een veel uitgebreider aanbod. We zijn niet voor niets specialist. Veel plezier met de voorbereiding.

Terug Online bekijken