Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in D:\Inetpub\wwwdejongintrablog\wp-content\plugins\js_composer\include\classes\core\class-vc-mapper.php on line 111
Tips Archieven - De Jong Intra Vakanties | Blog

10 tips voor het inpakken van je handbagage

Als jij een stedentrip gaat maken houd je de prijs van je ticket lekker laag als je alleen met handbagage reist en geen grote koffer incheckt. Maar dan moet je wel oren hebben naar “traveling-light”. Wij geven je graag tips voor het efficiënt inpakken van je handbagage voor een stedentrip.

Feesten in Spanje doe je in deze clubs

Ga jij deze zomer op feestvakantie naar Spanje? Dan wil je natuurlijk weten waar je moet zijn voor de beste stapavonden. Bij deze clubs op de meest populaire feestbestemmingen van Spanje moet je zijn.

10 tips om écht ontspannen te reizen met de kids

Vakantie, wat kun je eraan toe zijn. Toch is het als je kinderen hebt vaak een hele toer om de reis naar die heerlijke vakantiebestemming vlotjes te laten verlopen. Wij geven je hieronder 10 tips die je hopelijk helpen om de reis te veraangenamen. Niet alleen voor je kids, maar ook voor jou.

Welke voordelen heb je als je boekt bij een touroperator?

Als je onbezorgd wil genieten van een welverdiende vakantie na een jaar hard werken kan je kiezen voor een reis die je boekt bij een touroperator. Een touroperator organiseert een vakantie door de beste hotelkamers en vliegtuigstoelen in te kopen zodat zij pakketreizen kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs. Maar welke voordelen zijn er nog […]