Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Belgie / Kerstmarkten

Kerstmarkt België

Sfeervolle ambiance

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Kerstmarkt België zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Laat u verrassen door de warm aangeklede stadspleinen op één van de bourgondische kerstmarkten in België. Een kerstmarkt België staat bol met middeleeuwse pracht in een sprookjessfeer die voor iedereen toegankelijk is. Een kerstmarkt België vindt u in de periode november tot en met half januari, heerlijk voor een dagje of weekendje weg! U vindt de kerstmarkten o.a. in Antwerpen, Brusselen Gent.

Onze adviseurs

Gent is prachtig in de wintermaanden! Erg leuk met kinderen is Winterdroom op het St. Pietersplein met leuke attracties en heerlijk eten!

Albert
Albert Stedentrip specialist
 Liejana van Belle
Liejana Stedentrip expert
Stephan
Stephan Stedentrip specialist

Populaire bestemmingen

Kerstkribben en concerten

Geniet tijdens de wonderschone kerstmarkten België van alles wat de Vlaamse kunststeden te bieden hebben. In Antwerpen worden o.a. de Grote Markt en de Groenplaats ieder jaar omgetoverd tot sfeervolle kerstmarkten.

InGent vindt het Winterdroom plaats op het St. Pietersplein en omvat culturele uitvoeringen en een aantal kermisattracties met onder andere een zweefmolen en spannende achtbaan. In het Winterdorp kun je genieten van Culinair Gent.

Brusselkent ieder jaar een levensgrote kerstboom en een stal met echt dieren. De kerstmarkt strekt zich uit van de Grote Markt tot aan de Vismarkt. Naast Brussel, Gent en Antwerpen mag ook Brugge niet ontbreken. Op de kerstmarkt in Brugge heerst een intieme kerstsfeer. Je kunt uitgebreid kerstshoppen in een sfeervolle ambiance. Op de grote markt kun je rondzwieren op een verlichte schaatsbaan. Bezoek nu een van de mooie kerstmarkten in België!

Grote kerstmarkten worden georganiseerd in Brusselen Antwerpen. Maar ook in Gent is het goed toeven, op deze intieme kerstmarkt, bekijkt u ons aanbod voor de kerstmarkt Gent.

Mocht u liever niet met uw eigen auto willen rijden dan adviseren wij u eens te kijken bij ons aanbod treinreizen België.

Ervaringen van onze klanten

Familie van Essen Afgelopen winter hebben wij de kerstmarkt in Antwerpen bezocht met de Jong Intra Vakanties. Wat een heerlijke sfeer op de Groenplaats en de Grote Markt. Wij komen zeker terug!

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Brussel kerstmarkt
  Brussel kerstmarkt
 • Kerstmarkt
  Kerstmarkt
 • Antwerpen kerst
  Antwerpen kerst
Bekijk 0 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!