Corona virus

De laatste ontwikkelingen rondom Corona virus vindt u hier

Vind Kerstmarkten België
Keuze uit 7 vakanties
Intro
Lees alles over Kerstmarkten
Goed voorbereid op vakantie

De kerstmarkten België op de mooi aangeklede stadspleinen zijn talrijk aanwezig. Ze zijn prachtig en uniek! Van schattige cadeautjes en heerlijke hapjes tot aan skipistes en rodelbanen. Vooral de kerstmarkt in Antwerpen is populair. Naast een volledig verzorgde busreis kerstmarkt met overnachting kunt u er bij ons ook voor kiezen op eigen gelegenheid de kerstmarkten België te bezoeken. Wilt u met de trein naar België reizen? U boekt gemakkelijk overnachting en treinreis ineen!

Onze adviseurs

België staat niet alleen bekend om het lekkere bier en de Vlaamse friet. Ook de kerstmarkten worden steeds populairder! De kerstmarkt in Brussel en Antwerpen zijn het populairst, maar ook historische steden als Gent, Brugge, Leuven en Mechelen beschikken over een kerstmarkt. Deze zijn misschien nog wel unieker. Voor welke stad u ook kiest, wij hebben de beste hotels geselecteerd.

Albert
Albert Stedentrip specialist
 Liejana van Belle
Liejana Stedentrip specialist
Stephan
Stephan Stedentrip specialist

Populaire bestemmingen in Kerstmarkten

Kerstmarkt Antwerpen

In de winterperiode wordt het centrum van Antwerpen omgetoverd tot één grote kerstmarkt, vol houten kraampjes waar u heerlijk langs kunt slenteren. Dit is na Brussel de grootste kerstmarkt van België. Er is ook een schaatsbaan aanwezig.

De kerstmarkt in Antwerpen is geopend van 8 december 2018 t/m 6 januari 2019 van 12:00 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de kerstmarkt geopend tot 00:00 uur en zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur.

Kerstmarkt Gent

De kerstmarkt van Gent is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot evenement: de Gentse Winterfeesten. Met meer dan 140 kraampjes, ambachtelijke lekkernijen, een schaatspiste en unieke liveshows is er voor elk wat wils. Een ware beleving!

De Gentse Winterfeesten vinden dit jaar plaats van vrijdag 7 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019 en is geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag en zaterdag gaat de kerstmarkt een uur eerder open.

Kerstmarkt Brugge

Ook de intieme binnenstad Brugge beschikt over een kerstmarkt. Met duizenden lampjes, dennengeur, warme wafels en glühwein wordt de stad extra magisch.

De kerstmarkt in Brugge is geopend van 23 november 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 van 10:30 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de kerstmarkt geopend tot 23:00 uur.

Kerstmarkt Brussel

De kerstmarkt van Brussel is de langste van het land. Vanaf de Grote Markt via de Beurs, het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt tot aan de Munt geniet u van de versierde kraampjes met kerstcadeautjes. Op de Grote Markt vindt u een lichtshow met muziek, op het Sint-Katelijneplein een draaimolen, een reuzenrad op de Vismarkt en een schaatsbaan op het Muntplein. Genoeg te zien!

De kerstmarkt in Brussel is geopend van 30 november 2018 t/m 6 januari 2019 van 12:00 uur tot 22:00 uur.

Kerstmarkt Leuven

De kerstmarkt van Leuven is één van de oudste kerstmarkten van België. Dat kenmerkt zich door de unieke streekproducten en traditionele lekkernijen die u op de kerstmarkt kunt vinden. Aan diversiteit geen gebrek.

De kerstmarkt in Leuven is geopend van 12 december t/m 23 december 2018.

Kerstmarkt Mechelen

De kerstmarkt is Mechelen is knus en gezellig. U vindt er naast de leuke kraampjes en talrijke lekkernijen live muziek en animatie voor de kleintjes.

De kerstmarkt in Mechelen is geopend van 15 december t/m 17 december 2018 en 22 december t/m 23 december 2018. Op vrijdag is de kerstmarkt open van 18:00 uur tot 23:00 uur, op zaterdag van 11:00 tot 23:00 uur en op zondag van 11:30 uur tot 23:00 uur.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties in Kerstmarkten

Vervoer

Met de auto

U kunt ervoor kiezen met de eigen auto naar uw hotel in de bestemming naar keuze te rijden. U bent immers zo in België!

Met de trein

U kunt er ook voor kiezen met de trein te reizen. Een goed idee als u de kerstmarkten België wilt bezoeken. Het kan dan namelijk erg druk op de weg zijn. U boekt gemakkelijk een treinretour (station in Nederland naar keuze – bestemming naar keuze) en hotel ineen! Dat is nog eens makkelijk!

Ervaringen

Familie van Essen Afgelopen winter hebben wij de kerstmarkt in Antwerpen bezocht met de Jong Intra Vakanties. Wat een heerlijke sfeer op de Groenplaats en de Grote Markt. Wij komen zeker terug!
Lees meer Lees minder

Vergelijkbaar

Niet gevonden waar u naar opzoek was? Bekijk dan al onze kerstreizen 2020 of kerstmarktreizen. Of kies voor een stedentrip Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven of Mechelen. U kunt ook al onze vakanties België bekijken.

Populaire vakanties in Kerstmarkten

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties in Kerstmarkten
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • De gunstigste hotels geslecteerd
  • Met de auto of trein
  • Meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder