Ontdek Europa met de kinderen

Als de kinderen het naar hun zin hebben, is voor de ouders de vakantie al grotendeels geslaagd. Met onze ZomerHits voor Kids helpen we u op weg om de leukste vakantiebestemmingen met elkaar te combineren, waarbij de kinderen zich prima vermaken. Naast deze speciaal samengestelde vakanties, hebben we in de loop der jaren ook een groot aantal vakantieparken, campings en rondreizen in ons aanbod opgenomen, die uitermate kindvriendelijk zijn. De ZomerHits voor Kids vindt u onder andere terug op onze website bij autovakantie Denemarken, autovakantie Spanje en autovakantie Italië.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Koningen, Vikingen, Ridders en Prinsessen

Ieder jaar staan vele gezinnen met kinderen weer voor de vraag waar de (zomer)vakantie door te brengen. Gaan we naar de camping, een hotel, een vakantiepark of een huisje? Welk vakantieland staat bovenaan en gaan we naar de zee of juist de bergen in? Wat is er allemaal te doen in de omgeving? Allemaal vragen die uiteindelijk tot de perfecte vakantie moeten leiden. Waarbij de ouders de batterij weer helemaal kunnen opladen en de kinderen lekker onbezonnen kunnen spelen en ravotten, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes opdoen en uiteindelijk ook nog wat leren.

Kamperen is favoriet bij heel veel kinderen. We hebben dan ook een groot aanbod campings Italië, campings Spanje en Campings Frankrijk. Lekker de hele dag buiten, in het zwembad of op het sportterrein. Binnen een dag zijn er nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. De taal is geen probleem en met handen en voeten verstaan ze elkaar prima. Voor onze ZomerHits voor Kids hebben we de leukste, meest populaire campings geselecteerd. 

Maar neem de kinderen ook gerust eens mee naar een oud kasteel, een interactief museum, een ruïne of prehistorische opgraving. Want kinderen zijn van nature leergierig en nieuwschierig en willen van alles weten over andere mensen, de geschiedenis en hoe men vroeger leefde. Bovendien brengen kinderen op deze plekken vaak een verrassende nieuwe kijk op de geschiedenis en stellen ze vragen die u zelfs nooit bedacht zou hebben. Tijdens een autovakantie Denemarken of autovakantie Groot-Brittannië ontdekt u een rijke historie die de nieuwschierigheid van kinderen zeker zal prikkelen.

ZomerHits voor Kids: kinderlijk eenvoudig vakanties zoeken en boeken!

Onze klanten beoordelen onze ZomerHits voor Kids met gemiddeld een

8,3
onze gasten

Bezienswaardigheden

Tijdens onze vakanties ZomerHits voor Kids bezoekt u bijvoorbeeld:

Kent met Kinderen

Jongen verkleed als ridder

Kent wordt ook wel de 'Tuin van Engeland' genoemd vanwege de aanwezigheid van schitterende kastelen en tuinen. Bijvoorbeeld Leeds Castle, Hever Castle of Doddington Gardens. Een kasteel bezoeken met de kinderen is verre van saai (zoals meestal wordt aangenomen). Waar anders kunnen ze zo ver terug in de tijd en wanen ze zich ridders en prinsessen? Daarnaast treft u historische steden als Canterbury met de Canterbury Cathedral en de Canterbury Tales. In de laatste attractie ruikt, ziet, proeft en voelt u het Engeland uit de middeleeuwen. 

Gardameer met de kinderen

Zwemmen

Kamperen aan het Gardameer is een ervaring op zich. Het Lago di Garda is het grootste Italiaanse meer, het is maar liefst 52 km lang, 5 tot 16 km breed en 346 m diep; in kleur variërend van azuurblauw tot smaragdgroen. De meeste campings liggen direct aan het meer en beschikken over een privé strand. Ideaal voor de kinderen. Op een warme zomerdag is het heerlijk afkoelen in het frisse water van het meer. En van zwemmen krijgt u trek, dus 's avonds is het lekker pizza eten in één van de vele restaurantjes. Wilt u eens een dagje iets anders? Bezoek Gardaland of Carnevaland, een beleving voor jong en oud!

Portaventura Spanje

PortAventura AquaPark

Pretpark PortAventura is het leukste pretpark van Spanje waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. Van de kleinste ukkies tot de grootste waaghalzen: voor iedereen is dit park een belevenis. U loopt letterlijk van de ene wereld in de andere. Van de piramiden in Mexico tot in China. Zelfs Sesamstraat ligt in Portaventura! Kom en ontdek het zelf!

Legoland®

Figuur uit legobouwstenen

LEGOLAND® heeft verschillende attractieparken door heel Europa. Legoland Billund in Denemarken is de grootste. U kunt gerust een dag doorbrengen in dit pretpark met zijn spannende (water)attracties en een miniatuurwereld die opgebouwd is uit 50 miljoen Legosteentjes. In Engeland is er een attractiepark bij Windsor, ten westen van Londen en in Duitsland kunnen de kleintjes zich vermaken in Legoland bij Günzburg.

Ribe - Vikingen

Ribe Vikingcentrum

Het domstadje Ribe is de oudste stad van Scandinavië. De met keien geplaveide straatjes, middeleeuwse stadshuizen, kerken en kloosters geven het stadje nog steeds een bijzondere sfeer. Ribe heeft al 1300 jaar bezoekers van heinde en ver aangetrokken. In een ver verleden kwamen ze goederen ruilen op de Vikingmarkten, tegenwoordig zijn het de toeristen die Ribe bezoeken. De kathedraal is de blikvanger van de stad. Het Vikingmuseum geeft een goed beeld over de ontwikkeling van de stad en in het Ribe VikingeCenter is het Ribe uit de Vikingentijd gereconstrueerd en tot leven gebracht.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
  Heleen

Ik weet als geen ander hoe belangrijk de vakantiebestemming voor kinderen is. Lekker ravotten, vakantievriendjes en -vriendinnetjes maken, maar ook leuke attracties bezoeken en een andere cultuur ontdekken. Kinderen hebben vaak een verrassende kijk op een ander land, een stad of andere mensen.

Heleen

Ervaringen van onze klanten

ZomerHits voor Kids, dáár zaten we op te wachten. Snel gevonden en snel geboekt!

Leuke combinatiereis, we zijn zelf nog 2 dagen naar Moviepark gegaan. De kinderen vonden het fantastisch.

Nu eens een keer een week op de ene camping en een week op de andere. Leuke afwisseling en de kinderen vonden het erg leuk.

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen