Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Flookburgh

In het Lake Districht, het merengebied van Noord Engeland ligt het vissersdorp Flookburgh. Het idyllische dorp is al sinds de 18e eeuw een geliefde vakantiebestemming die zijn charme zeker nog niet heeft verloren. Het centrum met het marktplein en de oude huizen heeft een lange historie. Monumenten, gebouwen en musea geven een goed beeld van de bewogen geschiedenis van Flookburgh.

De combinatie van een oude stad met de kust van Morecambe Bay maakt dit een geschikte locatie voor een relaxte en interessante vakantie. De klif van Cumbria en de beroemde heilige bron waarvan men gelooft dat hij helende krachten heeft, zijn al honderden jaren geliefde attracties. De levendigheid van de haven, waar nog steeds op mossels en garnalen wordt gevist, geeft Flookburgh een gezellige en ongedwongen sfeer waarin het goed vakantie vieren is.

Op het Lake Windermere zijn diverse boottochtjes te maken en voor de kinderen is het Lakes Aquarium een leuk uitstapje. Houdt u van ridderverhalen en kastelen, dan kunt u een bezoekje brengen aan het Muncaster Castle.