Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Portaventura
Goed voorbereid op vakantie

Achtbanen, shows, glijbanen en nog veel meer in een fantastisch familiepark nabij Salou. Een dag in PortAventura is eigenlijk veel te kort!

Onze adviseurs

Ik ben al meerdere keren met een groep vrienden en hun kinderen naar PortAventura geweest. Het waren fantastische dagen in een fantastisch park. Wij gaan zeker nog een keer terug om dan ook Ferrari Land te bezoeken. Ik krijg het nu al warm als ik in 5 seconden van 0 naar 180 km/u schiet!

 

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Zonvakanties specialist

Populaire bestemmingen in Portaventura

Zonvakantie Portaventura; iets anders dan bakken op het strand

Tijdens uw zonvakantie in PortAventura heeft u de keuze uit 40 spectaculaire attracties verdeeld over zes volkomen verschillende werelden. Wat dacht u van de Dragon Khan, Furius Baco en de hoogste achtbaan van Europa, de Shambala. Tijdens uw zonvakantie PortAventura giert de adrenaline door uw lijf en zult u snelheden ervaren in achtbanen die u niet voor mogelijk houdt. Als u tenminste de moed heeft om er in te stappen!

Maar natuurlijk zijn er ook diverse minder spectaculaire maar net zulke leuke attracties die tijdens uw zonvakantie PortAvnetura kunt bezoeken. Denk maar eens aan de Tutuki Splash en de Angkor, de kinderspeelplaats in het Chinese Keizerrijk of de Tomahwak in de Far West!

En wilt u even bijkomen, of zijn al die attracties voor u iets te veel van het goede? Er zijn dagelijks 40 voorstellingen met dans, muziek, acrobatiek, pratende papegaaien en bekende figuren uit Sesamstraat. Uw zonvakantie PortAventura is een genot voor iedereen.

Is PortAventura toch niet precies wat u zoekt, maar wilt u wel in de omgeving van Salou op vakantie, kijk u dan eens op zonvakantie Costa Dorada.

Wilt u voorafgaand aan uw reis wat meer van Spanje zien, dan zijn onze individuele rondreizen Spanje wellicht iets voor u!

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van onze andere zonbestemmingen. Kijk dan eens op zonvakanties Italië.

Ervaringen

Dhr. Wezenberg Geweldig park met voor iedereen wel iets leuks. Een echte aanrader als je op vakantie in Salou bent!
Lees meer Lees minder
Mevr. de Visser-Landman Wij hebben een weekje vakantie gehad in Hotel Caribe Resort. Waar voor je geld, al is het strand wat ver weg. Maar dat mis je eigenlijk niet!
Lees meer Lees minder
Fam. Zonnedijk Wij hebben genoten van het waterpark bij PortAventura met alle glijbanen. Onze oudste zoon ging in alle achtbanen, terwijl onze jongste dochter de attracties in SesamoAventura geweldig vond. Ze staat zelfs met Elmo op de foto!
Lees meer Lees minder

Portaventura in beeld

 • Show FarWest
  Show FarWest
 • China Panorámica 2
  China Panorámica 2
 • Show Mediterrània
  Show Mediterrània
 • Caribe Aquatic Park
  Caribe Aquatic Park
 • China Shambhala
  China Shambhala

Vergelijkbaar

Op zoek naar een hotel Disneyland Parijs inclusief entree? Ook dat bieden wij! Neem een kijkje bij de Disneyland Parijs aanbiedingen.

 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!