Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Phantasialand
Goed voorbereid op vakantie

Attractiepark Phantasialand bestaat uit 6 unieke thema's welke ervoor zorgen dat u zich geen moment hoeft te vervelen en binnen één dag een reis om de wereld kunt maken. Hier loopt u van Berlijn naar Mexico en bezoekt u onderweg ook Afrika en Chinatown.

Onze adviseurs

Phantasialand is erg veelzijdig en biedt jong en oud leuke attracties. Het is handig om een accommodatie te boeken zodat u alle tijd heeft om het park te ontdekken. We bieden tevens de mogelijkheid om gelijk met uw accommodatie ook alvast uw entreeticket aan te schaffen. Gemak dient de mens! En bent u jarig? Dan krijgt u op vertoon van uw legitimatiebewijs gratis entree! Veel plezier!

20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Duitsland expert
Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Phantasialand

Van Berlijn naar Mexico, langs Afrika en China

Phantasialand, op slechts ca. 245 km van Utrecht, is één van de meest veelzijdige pretparken in Europa en heeft voor elk wat wils. De 6 unieke thema’s zorgen ervoor dat u zich geen moment verveeld en binnen een dag een reis om de wereld kunt maken. Hier loopt u van Berlin naar Mexico en bezoekt u onderweg ook Afrika en Chinatown.

In Wupi- en Wözlland zijn er voor de kleinste bezoekers naast diverse attracties ook leuke avonturen- en ontdekkingstochten. Voor liefhebbers van actie en snelheid is de geheime wereld van Deep in Africa een aanrader. Tijdens een rit in de Black Mamba kronkelt u door donkere afgronden en ravijnen en scheert u rakelings langs rotswanden.

Bent u niet bang om nat te worden? Spectaculair is de wildwater attractie River Quest, waar u in een vleermuisboot pijlsnel door de middeleeuwse burcht raast.

In Hollywood kijkt u naar de opname van wereldberoemde films als King Kong, Jaws, Tarzan en Alfred Hitchcock. Tijdens de diverse shows geniet u van live entertainment.

Kortom, genoeg te zien en genoeg te beleven! Boek snel uw accommodatie en entreeticket en maak u klaar voor een nieuw avontuur.

Wilt u meer attractieparken bezoeken? Wij adviseren u een bezoek aan :

Ervaringen

Mevr.de Weeg Geweldig park!
Lees meer Lees minder
Mevr. van Rhijn Harstikke leuk! De kinderen (4 en 9) hebben genoten.
Lees meer Lees minder

Phantasialand in beeld

 • Chiapas
  Chiapas
 • Talocan
  Talocan
 • Attractie Phantasialand
  Attractie Phantasialand

Vergelijkbaar

Op zoek naar een hotel Disneyland Parijs inclusief entree? Ook dat bieden wij! Bekijk onze Disneyland Parijs aanbiedingen!

 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!