Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Legoland Duitsland
Keuze uit 2 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Legoland Duitsland
Goed voorbereid op vakantie

Gelegen aan de A8 tussen München en Stuttgart, ligt LEGOLAND® , het land voor jong en oud. De meer dan 50 attracties bestaan uit waterattracties, achtbanen, shows en workshops. Spelen staat centraal in het attractiepark LEGOLAND®.

Onze adviseurs

LEGOLAND® is echt een heel leuk attractiepark. Er is vanalles te doen en zowel ouders als kinderen kunnen zich prima vermaken. Het is heel bijzonder om te zien wat er allemaal van LEGO® gemaakt kan worden. Een uitdaging om thuis ook aan de slag te gaan! Succes en veel plezier!

Robert
Robert Wintersport, Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland

Populaire bestemmingen in Legoland Duitsland

Waar fantasie en creativiteit voorop staan...

In LEGOLAND® zijn de meest schitterende attracties opgebouwd uit ruim 50 miljoen bouwsteentjes. Middelpunt van het park is MINILAND, een complete LEGO® wereld bestaande uit 7 gedeeltes met meer dan 1,5 miljoen LEGO® bouwstenen. Hier zijn de Europese landen en beroemde gebouwen in miniformaat te bewonderen.

Ervaar verder Aziatische flair in LEGO® City in de kleine straten van Little Asia. Alleen als je een echte Ninja bent, beleef je een spannend avontuur op 22 meter hoogte in de nieuwe attractie ‘Flying Ninjago’. Met de LEGOLAND® Express maakt u een rit met de monorail en met de ‘Drakentrein’ reist u af naar de middeleeuwen. Kinderen kunnen in de Bionicle Power Builder zelf bepalen hoe hard de attractie gaat, van kleine kriebels in de buik tot een raketervaring. Ze kunnen zelfs hun eigen rijbewijs halen in de LEGO® autootjes! Stuurmanskunsten

Wilt u liever de nieuwste LEGO® ontdekkingen zien? In de LEGO® fabriek krijgt u een rondleiding en ziet u hoe de nieuwe uitvindingen bedacht worden.

Zeker de moeite waard is LEGOLAND ATLANTIS by SEA LIFE, een onderwaterwereld met meer dan 1000 vissen en LEGO® modellen gemaakt van meer dan 1 miljoen LEGO® stenen. Terwijl u door de glastunnel loopt ontdekt u deze wondere onderwaterwereld. De bezoekers worden ook getest op de jet-ski, waarbij de bestuurder golven moet bedwingen en waterstralen moet ontwijken.

Heeft u LEGOLAND® in Duitsland al bezocht? Boek dan nu uw bezoek aan attractiepark LEGOLAND® Denemarken.

Bent u een echte liefhebber van attractieparken? Bezoek dan ook de volgende parken:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties in Legoland Duitsland

Ervaringen

Familie de Beer Wij zijn onlangs naar Legoland geweest en de kinderen vonden het geweldig! We hebben in een huisje naast het park gezeten zodat we op ons gemak het hele park konden bezoeken. Echt een aanrader. We hebben nu geboekt voor het Legoland park in Denemarken. Erg veel zin in!
Lees meer Lees minder
Mevr. Koevoets Ik ben met mijn kleinkinderen naar Legoland geweest, een leuk verjaardagskadootje. Ze vonden het prachtig en ikzelf ook! De LEGO fabriek is heel interessant.
Lees meer Lees minder

Legoland Duitsland in beeld

 • Attractiepark Legoland
  Attractiepark Legoland
 • Kids having fun
  Kids having fun
 • Legoland Guenzburg
  Legoland Guenzburg

Vergelijkbaar

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Geen probleem! Bekijk al onze attractieparken. Ontdek ook zeker even de Disneyland aanbieding

Populaire vakanties in Legoland Duitsland

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties in Legoland Duitsland
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!