Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Legoland Denemarken
Goed voorbereid op vakantie

Bij uw bezoek aan attractiepark Legoland Denemarken komt u oog in oog te staan met vampiers, spoken en monsters. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe, spannende attracties die zorgen voor vaart, actie en spanning. Legoland Denemarken moet u is gezien hebben!

Onze adviseurs

Legoland Denemarken is beslist een must-do voor gezinnen met kinderen die Denemarken als vakantieland hebben uitgekozen. Het park biedt een volle dag plezier. Mijn zoontje was helemaal enthousiast: zoveel LEGO en DUPLO had hij nog nooit bij elkaar gezien. Tijdens ons bezoek was het een mooie zomerdag, dus de waterattracties werden volop bezocht.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Voor wie is Legoland Denemarken geschikt?

Spannend voor jong en oud!

Bezoek Legoland Denemarken en sta oog in oog met LEGO gemaakte figuren, gebouwen, mensen, dieren én sprookjesfiguren. Onderdelen van de parken lijken soms op Madurodam of Mini-Europa, maar de maquettes zijn gebouwd van LEGO-steentjes. Niet alleen gebouwen en monumenten uit het land van herkomst zijn aanwezig, ook bekende gebouwen en wijken uit de gehele wereld.  Naast Miniland, waar het allemaal mee begonnen is, heeft het park ook gewone attracties binnen de poorten, die niet altijd van LEGO zijn gemaakt. Bootjes, achtbanen, speeltuinen en draaimolens geven afwisseling tussen de LEGO bouwwerken. Of wat dacht u van het “Ghost, the Haunted House”? Hier beleeft u een griezelig spannend avontuur waarbij u en uw kinderen tijdens een angstaanjagende tocht door het huis van alles meemaken met een onverwachte afloop! Durven jullie het aan?

Populaire bestemmingen in Legoland Denemarken

Lalandia Billund

U kunt bij ons verschillende accommodaties in de buurt van Legoland Denemarken boeken. Lalandia Billund is het vakantiepark dat het dichtstbij gelegen is. Het park ligt namelijk op loopafstand van Legoland Denemarken! Op het vakantiepark Lalandia Billund is er ook nog is genoeg vertier. Er is onder andere een overdekt speelparadijs, minigolf, bowlingbaan en waterpark aanwezig. Dus wilt u Denemarken met kinderen verkennen in combinatie met een bezoek aan Legoland Denemarken? En moet er op het vakantiepark ook genoeg te doen zijn voor de kids? Dan is Lalandia Billund een uitstekende keuze! Bekijk snel onze aantrekkelijke prijzen.

Bij ons inclusief:

 • Entree kinderspeelparadijs Monky Tonky Land.
 • Entree Aquadome™ zwemparadijs.
 • Entertainment en activiteiten voor kinderen.

Inclusief entreetickets Legoland Denemarken

U kunt bij uw reservering alvast uw entreetickets voor Legoland Denemarken aanschaffen. Alles voor een onbezorgde vakantie! Wist u dat u ook voor Disneyland Parijs tickets bij uw boeking kunt aanschaffen?

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties in Legoland Denemarken

Ervaringen

Aukje en Hidde Koeman - Friesland De kinderen waren onder de indruk maar ook wij, de ouders. Wat een belevenis! Natuurlijk kun je niet om de winkel heen, waar de nieuwste ontwerpen al te koop zijn. Vanuit ons vakantiepark ook diverse andere dagtochten gemaakt. Allemaal goed te doen en de kinderen hebben ook een geweldige vakantie gehad. Mooi meegenomen.
Lees meer Lees minder
Familie Dijkstra - Groningen Absoluut een aanrader. Wij zijn ook al in Duitsland geweest en ons volgende doel is Engeland. We zijn benieuwd hoelang de kinderen nog meegaan! Denemarken is zeer kindvriendelijk en een mooi vakantieland.
Lees meer Lees minder
Phylus en Agaath van Laarhoven - Noord-Brabant We zijn op onze doorreis naar familie in Noord Jutland eerst naar Legoland in Billund geweest. Een heel erg leuk attractiepark voor jong en oud. Als u toch in Denemarken bent hier zeker met de kinderen langs gaan. Gegarandeerd dat ze een topdag hebben.
Lees meer Lees minder

Legoland Denemarken in beeld

 • LEGOLAND
  LEGOLAND
 • Pirates Legoland
  Pirates Legoland
 • Kids having fun
  Kids having fun

Vergelijkbaar

De Jong Intra Vakanties biedt ook andere vakanties in combinatie met een attractiepark aan. Ook bieden wij andere vakanties Duitsland aan. Wat dacht u van een verzorgde busreis, wintersport, autovakantie, stedentrip of riviercruise? Wij hebben voor ieder wat wils. Bekijk ook zeker even de Disneyland Parijs aanbieding.

Populaire vakanties in Legoland Denemarken

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties in Legoland Denemarken
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!