Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Legoland Denemarken

Actie en spanning!

Lees alles over Legoland Denemarken

 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR KTB Calamiteitenfonds
Intro
Snel door naar
Intro

Lees alles over Legoland Denemarken

Goed voorbereid op vakantie

Bij uw bezoek aan attractiepark Legoland Denemarken komt u oog in oog te staan met vampiers, spoken en monsters. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe, spannende attracties die zorgen voor vaart, actie en spanning. Legoland Denemarken is een must voor gezinnen met kinderen in Denemarken.

Onze adviseurs

Legoland Denemarken is beslist een must-do voor gezinnen met kinderen die Denemarken als vakantieland hebben uitgekozen. Het park biedt een volle dag plezier. Mijn zoontje was helemaal enthousiast: zoveel LEGO en DUPLO had hij nog nooit bij elkaar gezien. Tijdens ons bezoek was het een mooie zomerdag, dus de waterattracties werden volop bezocht.

20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
Heleen Scandinavië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Productmanager Duitsland

Populaire bestemmingen in Legoland Denemarken

Spannend voor jong en oud!

In Legoland Denemarken komen vele van LEGO gemaakte figuren, gebouwen, mensen, dieren en sprookjesfiguren voor. Onderdelen van de parken lijken soms op Madurodam of Mini-Europa, maar de maquettes zijn gebouwd van LEGO-steentjes. Niet alleen gebouwen en monumenten uit het land van herkomst zijn aanwezig, vaak zijn ook bekende gebouwen en wijken uit de hele wereld te zien.  Naast Miniland, waar het allemaal mee begonnen is, heeft het park ook gewone attracties binnen de poorten, die niet altijd van LEGO zijn gemaakt. Bootjes, achtbanen, speeltuinen en draaimolens geven afwisseling tussen de LEGO bouwwerken. 

In “Ghost, the Haunted House”, beleeft u een griezelig spannend avontuur waarbij u en uw kinderen tijdens een angstaanjagende tocht door het huis van alles  meemaakt met een onverwachte afloop!

U kunt bij ons verschillende accommodatie boeken vlakbij of in de buurt van attractiepark Legoland Denemarken, in Billund. Bekijkt u ons aanbod autovakanties Denemarken of autorondreis Denemarken voor meer mogelijkheden.

Mocht u een vakantie in Duitsland voor ogen hebben, bekijkt u dan ons aanbod attractiepark Legoland Duitsland. Ook dit park staat garant voor een perfect weekendje weg.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties in Legoland Denemarken

Ervaringen van onze klanten

Aukje en Hidde Koeman- Friesland De kinderen waren onder de indruk maar ook wij, de ouders, wat een belevenis! Natuurlijk kun je niet om de winkel heen, waar de nieuwste ontwerpen al te koop zijn. Van uit ons vakantiepark ook diverse andere dagtochten gemaakt allemaal goed te doen, en de kinderen hebben ook eengeweldige vakantie gehad. Mooi meegenomen.

Lees meer Lees minder

Familie Dijkstra - Groningen Absoluut een aanrader. Wij zijn ook al in Duitsland geweest en ons volgende doel is Engeland. We zijn benieuwd hoelang de kinderen nog meegaan! Denemarken is zeer kindvriendelijk en een mooi vakantieland.

Lees meer Lees minder

Phylus en Agaath van Laarhoven - Noord Brabant We zijn op onze doorreis naar familie in Noord Jutland eerst naar Legoland in Billund geweest. Een heel erg leuk attractiepark voor jong en oud. Als u toch in Denemarken bent hier zeker met de kinderen langs gaan. Gegarandeerd dat ze een topdag hebben.

Lees meer Lees minder

Legoland Denemarken in beeld

 • Legoland
  Legoland
 • Pirates Legoland
  Pirates Legoland
 • Kids having fun
  Kids having fun

Populaire vakanties in Legoland Denemarken

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties in Legoland Denemarken
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!