Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Januari 2023
Februari 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Hotels Disneyland® Parijs
Goed voorbereid op vakantie

Een Disney® reis met de trein, eigen auto, hotel of appartement: het is allemaal mogelijk! Bekijk al onze aanbiedingen naar Disneyland® Parijs en stel de reis naar keuze samen. Uiteraard is het altijd mogelijk de entreetickets bij te boeken. Onze favoriete hotels liggen op ca. 5 minuten rijden van Disneyland® Parijs, heel dichtbij de magie dus! Kijk ook zeker naar de hotels waarbij de entreetickets inclusief zijn! Slaap je liever wat verder weg? Kies dan voor één van de hotels in Val d’Europe of Bussy St Georges. Hiervandaan reis je eenvoudig naar de parken per RER (snelmetro). 

Onze adviseurs

Tijdens een verblijf in Disneyland® Parijs heb je natuurlijk al genoeg te doen! Maar het is ook zeker leuk om een nachtje extra bij te boeken zodat je ook Parijs kan bezoeken. Stap in de RER (snelmetro) en je staat zo in het hart van de Franse hoofdstad.

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Een ideaal verblijf in Disneyland® Parijs!

©Disney

Disney® parken

Een Disney® reis staat natúúrlijk in eerste instantie in teken van de parken. Disneyland® Parijs bestaat uit twee parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. In beide parken vind je allerlei attracties voor jong en oud, daarnaast zijn er shows en parades en kun je zomaar je favoriete Disney® figuren tegen het lijf lopen. 

©Disney

Disney® Village

Na een dag de parken te hebben ontdekt, zal je ongetwijfeld ergens een hapje willen eten. In Disney® Village bevinden zich diverse restaurants. Ga bijvoorbeeld naar Planet Hollywood. In dit restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje terwijl je geniet van allerlei beelden van bekende films. Door het hele restaurant zijn schermen waar dit te zien is! Ook voor souvenirs kun je in Disney® Village goed slagen. Sla hier direct je favoriete aandenken aan deze magische trip in!

Buitenzwembad

Hotels Disneyland® Parijs

Een bezoek aan Disney® is een magische beleving en na zoveel avonturen te hebben beleefd, zal je ongetwijfeld slapen als Doornroosje! Dit kan heel goed in één van onze accommodaties in de buurt van Disneyland® Parijs. Diverse hotels binnen ons aanbod liggen op ca. 5 minuten rijden van Disneyland® Parijs, heel dichtbij de magie dus! Daarnaast hebben wij ook leuke appartementen zoals bijvoorbeeld op Center Parcs Villages Nature® Paris of Staycity Marne La Vallee

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 12 vakanties in Hotels Disneyland® Parijs

Hotels Disneyland® Parijs in beeld

 • Video Hotels Disneyland® Parijs
  Video Hotels Disneyland® Parijs
 • Kasteel van Doornroosje, ©Disney
  Kasteel van Doornroosje, ©Disney
 • Disneyland® Park, ©Disney
  Disneyland® Park, ©Disney
 • Walt Disney Studios® Park, ©Disney
  Walt Disney Studios® Park, ©Disney
 • Parade, ©Disney
  Parade, ©Disney
 • Buzz Lightyear, ©Disney
  Buzz Lightyear, ©Disney
 • ©Disney
  ©Disney
 • 10
  foto's
  ©Disney

Populaire vakanties in Hotels Disneyland® Parijs

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 12 vakanties in Hotels Disneyland® Parijs
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een top verblijf
 • Gewoon goed geregeld!