Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Mei 2021
Juni 2021
Juli 2021
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Aanbiedingen
Goed voorbereid op vakantie

Boek één van onze aanbiedingen naar het magische Disneyland® Paris en reis per eigen vervoer of per snelle en comfortabele trein. Kies voor gemak en boek vooraf ook uw entreekaarten bij uw accommodatie. Deze betoverende bestemming was nog nooit zo gemakkelijk voordelig en makkelijk te bereiken

Onze adviseurs

Met een aanbieding naar Disneyland® Paris ontdekt u deze magische bestemming voor jong én oud. Ontdek de vijf betoverende landen, elk met een eigen spetterende magie. Ervaar het Wilde Westen en ontmoet Alladin en vele andere Disneyfiguren. Combineer Disneyland® Paris ook eens met een dagje Parijs en ontdek deze bruisende en magische bestemming! 

 

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Disneyland® Parijs maar dan scherp geprijsd

Ervaar en ontdek deze betoverende bestemming

Op slechts 32 kilometer ten oosten van Parijs ontdekt u deze meeste betoverende vakantiebestemming van Europa: Disneyland® Paris! Het is de meest magische plek voor jong én oud. Ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen en begeef u in een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. De vijf magische landen van het Disneyland® Paris bieden u talloze shows, parades en attracties boordevol met spanning, fantasie en wonderbaarlijke ontdekkingen. Of u stapt in de schijnwerpers van Walt Disney Studios® Park. Hier draait alles om film, animatie en televisie. Met een aanbieding Disneyland® Paris ontdekt u pas echt de wereld van actie, enerverende attracties en spectaculaire optredens. De nieuwste attractie, Ratatouille®, mag u ook zeker niet missen!

Bekijk ook eens ons aanbod met andere leuke attractieparken: Movie Park Germany, Phantasialand, Legoland Duitslandof Legoland Denemarken.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 8 vakanties in Aanbiedingen

Vervoer

Vervoer in Disneyland® Parijs

De attractieparken van Disneyland® Parijs bevinden zich op een groot terrein ten noordoosten van Parijs. Alle parken en hotels zijn met elkaar verbonden door regelmatige bus- en shuttlebusverbindingen. Bij enkele accommodaties is het raadzaam met eigen vervoer van en naar het attractiepark te reizen. Informatie hierover vindt u bij de accommodatie van uw keuze.

Aanbiedingen in beeld

 • Video Aanbiedingen
  Video Aanbiedingen
 • Castle Panoramic View
  Castle Panoramic View
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • hd03859
  hd03859
 • Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs
 • hd01339
  hd01339

Populaire vakanties in Aanbiedingen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 8 vakanties in Aanbiedingen
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!