Persoonlijk contact?
0180-457803

asian dream

Luxe Strandvakanties

Luxe droom bestemmingen

Welke bestemming kiest u?

5Redenen voor een Asian Dream

  • Vliegen met Singapore Airlines
  • Keuze uit Economy, Premium Economy of Businessclass
  • De mooiste Aziatische strandbestemmingen
  • Keuze uit fantastische resorts, boutique hotels en villa’s
  • Transfers ter plaatse altijd inclusief

Over Asian Dream

Ons nieuwe programma Asian Dream biedt u comfortabele en luxe strandvakanties op de mooiste Aziatische bestemmingen! Onze exclusieve samenwerking met de gerenommeerde maatschappij Singapore Airlines geven u de garantie van een zeer comfortabele vlucht naar uw droombestemming. Over droombestemmigen gesproken; de mooiste plekjes zijn door ons geselecteerd. Van het Godeneiland Bali, het groene Langkawi in Maleisië en het Vietnamese Da Nang tot het schitterende eilandje Boracay in de Filippijnen. Zeven strandbestemmingen behorend tot de mooiste ter wereld! Voor uw verblijf kunt u kiezen uit prachtige internationale resorts met een onberispelijke reputatie tot kleinschalige, luxe boutique hotels of bijvoorbeeld een fraaie villa met uw eigen zwembad. Ultiem relaxen en genieten, ontstressen en met hernieuwde energie weer huiswaarts keren. Dat is wat wij u gunnen en dat is wat wij met Asian Dream voor ogen hebben. Fijne vakantie!

Singapore Airlines

Al sinds 1973 verbindt Singapore Airlines Amsterdam met Singapore en is daarmee de langst opererende Aziatische luchtvaartmaatschappij die Nederland met Azië verbindt. Sinds mei 2016 worden de dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Singapore uitgevoerd met de allernieuwste generatie vliegtuigen van Airbus: de A350-900. Dit toestel is uitgerust met de meest geavanceerde technologie en biedt de reiziger nog meer comfort dankzij eigenschappen als een hoger plafond, grotere ramen en speciaal ontworpen verlichting om jetlag te verminderen. Daarnaast wordt de lucht in de cabine elke 2 à 3 minuten compleet ververst en gefilterd.

De Airbus A350 van Singapore Airlines beschikt over drie reisklasses en is speciaal ingericht voor lange afstands-vluchten.

Business Class

Business class

De Business Class beschikt over de ruimste stoelen in de luchtvaartindustrie die gemakkelijk omgezet kunnen worden naar een full flat bed. De stoelen staan in de vliegrichting geplaatst en dankzij de 1-2-1 configuratie hebben alle passagiers direct toegang tot het gangpad. Passagiers die reizen in de Business Class hebben aan boord keuze uit vier hoofdgerechten. Daarnaast kunnen zij middels het culinaire Book the Cook menu al voor vertrek een selectie maken uit speciaal samengestelde hoofdmaaltijden die individueel worden voorbereid. Tevens kunnen zij inchecken bij een aparte Business Class balie en krijgen zij voorrang bij het boarden. Ook hebben zij een bagagevrijdom van 40kg en ligt de bagage bij aankomst als eerste op de band.

Mocht u extra willen genieten van het comfort dat Singapore Airlines biedt in de Business Class, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en beschikbare tarieven. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0180-457803

Premium Economy Class

Premium economy class

In de Premium Economy Class van Singapore Airlines bevinden zich 24 stoelen in een aparte cabine waarbij passagiers onder andere kunnen genieten van een seat pitch van 96,5 cm en een volledig HD touch screen beeldscherm van 34 cm. Net als in Business Class kunnen passagiers in deze reisklasse voor vertrek Premium Book the Cook maaltijden selecteren of aan boord een keuze maken uit een van de drie hoofdgerechten. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne - gedurende de hele vlucht verkrijgbaar - of één van de met zorg geselecteerde wijnen. Daarnaast kunnen zij inchecken bij een eigen check-in balie, krijgen zij voorrang bij het boarden, is de bagagevrijdom 35kg en ligt de bagage bij aankomst eerder op de band.

Mocht u extra willen genieten van het comfort dat Singapore Airlines biedt in de Premium Economy Class, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en beschikbare tarieven. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0180-457803

Economy Class

Economy class

Met een seat pitch van 81 cm en een 3-3-3 configuratie, is de Economy Class zo ontworpen dat elke passagier over meer comfort en ruimte beschikt. De 187 stoelen in deze cabine zijn voorzien van persoonlijke HD touch screen beeldschermen en verstelbare voet- en hoofdsteunen. Passagiers die reizen in Economy Class kunnen aan boord kiezen uit 3 maaltijden en mogen 30kg bagage meenemen.

Singapore Airlines reisplan

KrisWorld
Entertainment
In alle reisklasses biedt KrisWorld, het bekroonde in-flight entertainment systeem van Singapore Airlines, meer dan 1.000 on-demand entertainment opties, inclusief films, TV-programma’s, documentaires, games, muziek en taalcursussen. Alle passagiers aan boord van de Airbus A350-900 hebben de beschikking over LCD schermen en video touch-screen handsets.
Huwelijksreis en verjaardagen
Service
Speciaal voor een huwelijksreis of een verjaardag serveert Singapore Airlines vanuit Amsterdam een taart tijdens de vlucht, vergezeld van een glas champagne. Deze taart dient wel bij de reservering en voor vertrek te worden aangegeven.
Speciale bagagevrijdom
Service
Passagiers die met Singapore Airlines en SilkAir reizen kunnen kosteloos hun golftassen, surfboards of fietsen inchecken, zolang het totale toegestane gewicht (40kg, 35kg en 30kg in respectievelijk Business Class, Premium Economy Class en Economy Class) niet overschreden wordt.
Routenetwerk
Bestemmingen
Singapore Airlines en regionale dochtermaatschappij SilkAir vliegen vanuit thuisbasis Singapore naar meer dan 100 bestemmingen in 34 landen.