Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Vliegvakanties Amerika

Vliegvakantie Amerika

Lees alles over Vliegvakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Wij nodigen u uit om een vliegreis Amerika met ons te maken! Ontdek de verschillende hoogtepunten en iconen van dit bijzondere continent. Ontelbaar veel ervaringen wachten op u, van prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen en ravijnen. De bruisende grote steden in combinatie met de charmes van de kleine dorpen. Een continent van extremen, alles is groot, vaak veel en met een enorme diversiteit aan levensstijlen en ongekende mogelijkheden.

Onze adviseurs

Of u nu het liefst gezamelijk van een groepsrondreis geniet of liever zelf op pad gaat, Amerika leent zich hier uitstekend voor! Het land is goed bereisbaar en biedt fascinerende steden en de mooiste natuurparker ter wereld. Daarnaast is er uiteraard vertier voor jong en oud, denk daarbij aan de vele attractieparken van zowel Disney alsook Seaworld. Amerika is uitermake geschikt voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud!

martine
Martine Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Reisaanbod

Een vliegvakantie Amerika is een ontdekkingsreis door het land van onbegrensde mogelijkheden. Tijdens uw vliegvakantie Amerika ontdekt u steeds weer wat nieuws. Diepe canyons, bruisende steden, verlaten valleien, reusachtige bergpieken, uitgestrekte meren, tropische oceanen. Een vliegvakantie Amerika zit vol afwisslingen en hoogtepunten.

Een greep uit onze vliegvakanties Amerika:

Naast het aanbod aan vliegvakanties in Amerika bieden wij ook een ruim aanbod aan prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes van Amerika. Ontdek de diversiteit van de prachtige staat Florida. Of bekijk ons volledige aanbod fly-drive Amerika.

 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 118 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Fam Kooijman De grote steden en de vele nationale parken hebben een overweldigende indruk gemaakt en het rustige reisschema bood ook voldoende tijd om hier uitgebreid van te genieten. We hebben ook een paar keer prachtige wandelingen kunnen maken en onzettend genoten, bedankt!
Lees meer Lees minder
Sander en Mary Een rondreis door Amerika was één van onze grootste wensen en wat is het toch een prachtig land! De door ons gemaakte groepsrondreis heeft aan al onze wensen voldaan!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 118 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!