Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Individuele reizen Amerika
Keuze uit 22 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

De Jong Intra Vakanties heeft een ruim aanbod aan prachtige individuele reizen Amerika langs de mooiste plekjes van dit land. De hotelovernachtingen worden al voor u gereserveerd en een uitgebreide informatiemap met wegenkaarten is bij de reis inbegrepen.

Onze adviseurs

De programma's van onze individuele rondreizen zitten boordevol interessante bezienswaardigheden en excursies. Vergeet zeker geen bezoek te brengen aan New York City, San Fransisco, Yosemite National Park, Rocky Mountain National Park en rij de fantastische route over de Pacific Coastal Highway 1, welke behoort tot de mooiste autowegen ter wereld!

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Een individuele Amerika reis per huurauto of camper is een fantastische manier om dit prachtige land te ontdekken. Het wegennet is uitstekend en alles staat zeer duidelijk aangegeven. Onze individuele reizen Amerika, zorgvuldig samengesteld door echte Amerika experts, brengen u naar de mooiste plekjes van Amerika.

Wilt u graag een eigen invulling geven aan uw individuele reis Amerika? Geen enkel probleem, wij helpen u graag bij het verwezelijken van uw droomreis. Dit kan door een kleine aanpassing van een bestaande individuele reis Amerika, maar u kunt ook uw gehele reis op maat door ons laten samenstellen. Onze reisspecialisten zullen alles in het werk stellen om het voor u meest perfecte reisschema samen te stellen, volledig afgestemd op uw wensen, ideeën en budget.

Wij bieden o.a. de volgende individuele verre reizen Amerika aan:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 22 vakanties

Ervaringen

Fam van de Walle Een rondreis door Amerika was één van onze grootste wensen en wat is het toch een prachtig land! De door ons gemaakte groepsrondreis heeft aan al onze wensen voldaan!
Lees meer Lees minder
Tom en Tatum The Deep South was één van de weinige delen van Amerika, waar wij nog niet eerder geweest waren, maar al heel lang een keer uitgebreid doorheen wilde reizen. Deze reis heeft absoluut aan al onze verwachtingen voldaan. De zeer vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de overal aanwezige swingende en vrolijke muziek zullen mij mijn leven lang bijblijven.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Individueel
  Video Individueel
 • British Columbia
  British Columbia
 • shutterstock_94519510
  shutterstock_94519510
 • klein KB p25 California Coast
  klein KB p25 California Coast
 • San Francisco Fietstour
  San Francisco Fietstour
 • 2 Cheapa Explorer 121314
  2 Cheapa Explorer 121314
 • Yosemite NP
  Yosemite NP
 • Welcome in Las Vegas
  Welcome in Las Vegas

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 22 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!