Vind Groepsrondreizen Amerika
Keuze uit 16 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Groepsreizen Amerika met complete, goed uitgebalanceerde routes en programma's, goede hotels en met gegarandeerd vertrek. U reist in internationaal gezelschap en wordt begeleid door een ervaren en deskundige Nederlandssprekende reisleiding.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Amerika. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Ons reisaanbod

Een groepsreis Amerika is de ideale manier om dit land op ontspannen en zorgeloze wijze te ontdekken. Terwijl u lekker achterover leunt in uw luxe touringcar brengt de chauffeur u naar de mooiste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten. Om nog meer uit uw vakantie te halen kunt u ter plaatse een aantal unieke excursies en dinermogelijkheden bijboeken.

Een groepsreis Verenigde Staten geeft gezelligheid, er ontstaan vriendschappen. Want er zijn altijd reisgenoten met wie je een klik hebt. Het reizen met de bus ontzorgt, u hoeft geen kilometers achter het stuur te zitten, maar kan vanuit u stoel genieten van de landschappen die voorbij schieten.

U kunt de volgende groepsreizen Amerika bij ons boeken:

Of ontdek tijdens een rondreis de Westkust van Amerika, deze groepsreizen laten u kennis maken met deze schitterende kant van Amerika:

 Bekijk snel al onze groepsrondreizen Amerika!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 16 vakanties

Ervaringen

Joke Scheffer The Deep South was één van de weinige delen van Amerika, waar ik nog niet eerder geweest was, maar al heel lang een keer uitgebreid doorheen wilde reizen. Deze reis heeft absoluut aan al mijn verwachtingen voldaan, vooral ook door de zeer boeiende verhalen van de Nederlandssprekende reisleiding. De zeer vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de overal aanwezige swingende en vrolijke muziek zullen mij mijn leven lang bijblijven.
Lees meer Lees minder
Sjaak en Linda We hebben al diverse reizen door het westen van Amerika en Canada gemaakt, maar de combinatie van grote en kleine steden en de cultuur en natuur van het oosten van zowel Amerika als Canada hebben een grote indruk op ons gemaakt. Het was een reis vol afwisselingen en hoogtepunten. De zeer bekwame en vriendelijke chauffeur en de deskundige altijd vrolijke Nederlandssprekende reisleiding maakten deze reis onvergetelijk!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Groepsrondreizen
  Video Groepsrondreizen
 • New York City
  New York City
 • San Francisco Golden Gate Bridge
  San Francisco Golden Gate Bridge
 • brooklyn bridge
  brooklyn bridge
 • Life Guard House Florida
  Life Guard House Florida
 • Arches NP
  Arches NP
 • Chicago
  Chicago
 • 10
  foto's
  Death Valley

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 16 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!