Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Luxe reizen Amerika

Volledig verzorgd!

Lees alles over Luxe

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Luxe
Goed voorbereid op vakantie

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod en boek een luxe reis Amerika die aan uw wensen voldoet. Wij bieden luxe reizen Amerika door zowel het zuiden als het noorden en zowel het oosten als het westen.

Onze adviseurs

Zeker voor een luxe reis naar Noord-Amerika kunt u bij de Jong Intra Vakanties terecht. Wij bieden u naast zeer luxe accommodaties en transportmiddelen ook de mogelijkheid per privé vliegtuig, met een klein gezelschap, een rondreis door Amerika te maken. De aircuises zijn uniek en geven u echt het gevoel van luxe. Daarnaast bezoekt u op deze bijzondere manier de mooiste hoogtepunten van Amerika.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Luxe

Reisaanbod

Een luxe reis Amerika per huurauto is een perfecte manier om dit schitterende land te ontdekken. Het wegennet is uitstekend en alles staat zeer duidelijke aangegeven. Elke luxe reis Amerika is zeer zorgvuldig samengesteld door onze Amerika experts en brengen u naar de mooiste en meest interessante plekken van Amerika. 

Wilt u graag een eigen invulling geven aan uw luxe reis Amerika? Geen enkel probleem, wij helpen u graag bij het verwezelijken van uw droomreis. Dit kan door een kleine aanpassing van een bestaande luxe reis, maar u kunt ook uw gehele reis op maat laten samenstellen. Onze reisspecialisten zullen alles in het werk stellen om het voor u meest perfecte reisschema samen te stellen, volledig afgestemd op uw wensen, ideeën en budget.

Een greep uit onze luxe reizen Amerika:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 119 vakanties in Luxe

Ervaringen

Fam van de Kaaij Na al vele rondreizen per bus door Europa te hebben gemaakt, wilden we heel graag een keer naar Amerika om ook daar de vele hoogtepunten te ontdekken. In iets meer dan 3 weken zijn we van New York aan de oostkust naar San Francisco aan de westkust gereisd en hebben daarbij een complete indruk van de veelzijdigheid van dit enorme land gekregen. De bus was zeer comfortabel en alle extra informatie van de enthousiaste Nederlandssprekende reisleiding maakte de reis helemaal af. We gaan zeker nog een keer terug om ook de zuidelijke staten te ontdekken!
Lees meer Lees minder
Peter en Anja Alle enorme en schitterende nationale parken van het Westen hadden we vorig jaar al uitgebreid bekeken en dit jaar wilden we graag de grote steden in het Oosten verkennen. New York, Boston, Washington DC, Philadelphia ... we zijn er allemaal geweest en hebben enorm genoten! We hadden ook overal voldoende tijd om de hoogtepunten te bekijken en ook nog wat vrije tijd om op eigen gelegenheid rustig rond te wandelen. We'll be back!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Luxe

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 119 vakanties in Luxe
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!