Informatie over uw vlucht met Aer Lingus

Airline Aer Lingus-logo

Airline Aer Lingus-hero

Op deze pagina leest u meer informatie over uw vliegreis met Aer Lingus. We geven u informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast leest u hoe en wanneer u kunt inchecken voorafgaande aan uw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij u de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen u een prettige vlucht!

Aer Lingus Bagageregels

Ruimbagage binnen Europa (incl. Marokko en Turkije): Ruimbagage niet inbegrepen. Na boeking kunt u indien gewenst ruimbagage bijboeken op de website van Aer Lingus.

Handbagage: 1 stuk van maximaal 10kg inclusief in de ticketprijs. De handbagage wordt (bij drukte op de vlucht) in het ruim geplaatst. Wanneer u garantie wenst dat uw handbagage meegenomen kan worden in de cabine, dan kunt u dit bijboeken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Voor vliegbusreizen geldt het volgende: 1 stuk handbagage van max. 10 kg en 1 stuk ruimbagage van max. 20 kg inclusief.

Vooraf inchecken, wel zo makkelijk

Bespaar uzelf lange wachtrijen voor het inchecken en check vooraf online in. Bij Aer Lingus is dit mogelijk vanaf 30 dagen voor vertrek, buiten Europa 24 uur voor vertrek. Houd uw gegevens bij de hand:

Check nu in op uw vlucht bij Aer Lingus