Informatie over jouw vlucht met Aer Lingus

Airline Aer Lingus-logo

Airline Aer Lingus-hero

Op deze pagina lees je meer informatie over jouw vliegreis met Aer Lingus. We geven informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast lees je hoe en wanneer je kunt inchecken voorafgaande aan jouw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij je de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen je een prettige vlucht.

Aer Lingus Bagageregels

Ruimbagage binnen Europa (incl. Marokko en Turkije): Ruimbagage niet inbegrepen. Na boeking kun je indien gewenst ruimbagage bijboeken op de website van Aer Lingus.

Handbagage: 1 stuk van maximaal 10kg inclusief in de ticketprijs. De handbagage wordt (bij drukte op de vlucht) in het ruim geplaatst. Wanneer je garantie wenst dat de handbagage meegenomen kan worden in de cabine, dan kun je dit bijboeken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Voor vliegbusreizen geldt het volgende: 1 stuk handbagage van max. 10 kg en 1 stuk ruimbagage van max. 20 kg inclusief.

Vooraf inchecken, wel zo makkelijk

Bespaar jezelf lange wachtrijen voor het inchecken en check vooraf online in. Bij Aer Lingus is dit mogelijk vanaf 30 dagen voor vertrek, buiten Europa 24 uur voor vertrek. Houd de gegevens bij de hand:

Check nu in op jouw vlucht bij Aer Lingus