Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Frankrijk en Zwitserland

Dit prachtige skigebied strekt zich uit over Zwitserland en Frankrijk en het behoort tot één van de grootste gebieden ter wereld. Wintersport Portes du Soleil betekent van de vroeg tot laat op de lange latten op de piste.

Algemeen
Ervaringen

Frankrijk en Zwitserland in één

Wintersport Portes du Soleil betekent het beste van twee werelden. Het skigebied ligt in Frankrijk en Zwitserland. Zo kunt u in Frankijk starten met een lekkere baguette en 's middags voor een uitgbreide kaasfondue naar het Zwitserse gedeelte. De bekendste Franse dorpen van het skigebied zijn Avoriaz, Morzine en Châtel. 

Wintersport Portes du Soleil betekent kilometervreten, onbezorgd cruisen, leren skiën of snowboarden. Mogelijkheden volop!

Het hoogste punt van wintersport Portes du Soleil lig op ca. 2466 meter ligt. De ca. 230 liften brengen u naar elke hoek van het skigebied. Door de moderne besneeuwingstechnieken is het skigebied behoorlijk sneeuwzeker.

De echte gevorderde skiërs die van uitdagingen houden moeten zeker een kijkje gaan nemen op enkele legendarische pistes zoals Le Mur en la Coup du Monde.

Wintersport Port du Soleil is skiën op pistes van wereldformaat!

Lees meer over een verblijf in het skidomein Portes du Soleil:

 

Onze gasten beoordelen onze wintersport Portes du Soleil met een

8,2
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
    Malindi

Wintersport Portes du Soleil betekent grenzeloos wintersport plezier. Het skigebied heeft bovendien een zonnige ligging en is toch sneeuwzeker. In het Zwitserse gedeelte zijn er gezellige skihutten waar de geur van de kaasdfondue u al meters van tevoren tegemoet komt. Zo heeft u van beide werelden het beste, 's ochtend baguette en croissants in Frankrijk, 's middags kaasfondue in Zwitserland en 's avonds een heerlijk wijntje in Frankrijk.

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Ik ben dit jaar in Portes du Soleil geweest en heb geweldig genoten! Het was echt prachtig skiën in een erg mooi gebied. Het is erg uitgestrekt, dus je kan je helemaal uitleven zonder vaak dezelde pistes te zien. Voor elk niveau skiër is er wel wat te doen.

Het is echt geweldig om in Les Portes du Soleil te skiën vanwege de veelzijdige pistes! Je kan er geweldig off-piste skien en ook jonge kinderen kunnen prima uit de voeten in het skigebied Les Portes du Soleil.