Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Skiparadijs

Dit immense skigebied ligt op u te wachten als u voor een wintersport Les Trois Vallées kiest. Hoog in de Franse Alpen gelegen, met ruim 600 km pistes, zijn de mogelijkheden ongekend voor alle categorieën: beginners, geoefende skiërs, freestylers, snowboarders, gezinnen en après-skiërs. Een wintersport Les Trois Vallées is het hoogtepunt voor de wintersporter!

Algemeen
Ervaringen

Voor kilometervreters!

Het skigebied Les Trois Vallées strekt zich uit over drie dalen. De kant van Courchevel en Meribel is het glooiendst en toegankelijkst. De pistes gaan door tot in het bos. Richting Les Ménuires en vooral Val Thorens wordt het landschap steeds ruiger. Hier bevinden zich de hoogste en meest uitdagende pistes van de regio. Er zijn maar liefst 8 bergen hoger dan 3000 meter waardoor het heel sneeuwzeker is. Indien nodig kunnen de lager gelegen pistes worden besneeuwd door sneeuwkanonnen. 

Behalve de ontelbare goed onderhouden pistes zijn er geweldige afdalingen via ongeprepareerde pistes. Doorzetters kunnen de Grand Tour de Trois Vallées skiën, waarbij op één dag alle hoeken van het skigebied worden aangedaan. Dat maakt een wintersport Les Trois Vallées wel heel bijzonder.

Les Trois Vallées wordt ook wel het snowboardparadijs genoemd. De vele off-piste mogelijkheden, de funparks en pipes maken het tot een waar paradijs voor snowboardfreaks. Les Trois Vallées heeft diverse soorten skipassen. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke pas voor u het meest geschikt is en zult u optimaal genieten van uw wintersport in Les Trois Vallées.

Bekijk ons aanbod in de bekende wintersportplaatsen:

Onze gasten beoordelen onze wintersport Les Trois Vallées met een

8,3
onze gasten

Onze adviseurs

  • 20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
    Malindi

Les Trois Vallées is een geweldig skigebied, voor alle type wintersporters. Zowel de beginners als gevorderden kunnen zich hier optimaal vermaken. Door de hoge ligging is het zeer sneeuwzeker, wist u trouwens dat het ook mogelijk is hier in de zomer te skiën?

Malindi

Ervaringen van onze klanten

Geweldige vakantie gehad, een super skigebied!

Het mooiste skigebied ooit! Sinds wij hier zijn geweest willen wij niet meer anders. Het mooie is dat er voor ieder wat wils is, voor de beginner of de gevorderde, uitzoeken maar.

Fantastisch gebied, komen er al meer dan tien jaar.