Nieuwsbrief

nieuwsbriefAls eerste op de hoogte van ons actuele aanbod.


Vliegreizen naar Malta

algemeen sfeer luzzu - Malta
Wij hebben 1 vliegreizen naar Malta voor u gevonden:
MaltaOverige informatie

Malta is een kleine, maar zeer interessante en diverse archipel in de Middelandse Zee. Het bestaat uit de eilanden Malta, Gozo en Comino. Door de eeuwen heen is Malta een springplank geweest voor vele volkeren. Dit is goed te zien aan de vele culturele invloeden en tal van bezienswaardigheden.

De bevolking van Malta is zeer vriendelijk en gastvrij en spreekt dankzij de sterke historische en culturele banden met Groot-Brittannië uitstekend Engels. Het eiland biedt voor ieder wat wils. Er is een breed assortiment accommodaties, van eenvoudig pension tot 5 sterrenhotel en van appartement tot een heus Farmhouse, een traditionele Maltese woning.

Het is uitermate geschikt voor stelletjes, bijvoorbeeld het romantische Spinola Bay bij St. Julian’s (met de kleurrijke vissersbootjes), waar ook uitstekend gegeten en uitgegaan kan worden! Voor de shop-liefhebbers ligt Sliema om de hoek met zijn winkelcentra en gezellige boulevard. Vele hotels bieden de meest ontspannende Wellness-arrangementen aan.

Malta is een geliefd eiland onder duikers, tussen de drie eilanden ligt een prachtige wereld onder de kristalblauwe zee. Van beginnende tot gevorderde duikers, beiden kunnen hier hun hart ophalen. Een van de leukste watersporten is toch echter het zwemmen met dolfijnen! Ook families vermaken zich prima op Malta.

Reisleiding:
Op Malta bieden wij Nederlandstalige reisleiding aan. Onze hostess bezoekt op bepaalde tijden uw accommodatie, die staan aangegeven op de welkomstenveloppe die zij u zal overhandigen bij aankomst, of op het informatiebord dat in uw hotel hangt. Tijdens deze bezoekuren kunt u terecht voor informatie, excursies, tips maar ook als er zich onverhoopt toch een probleem voordoet, waar u met de accommodatieverschaffer niet uitkomt. Op Gozo zal Engelstalige reisleiding u terzijde staan. Kortom, met een gerust gevoel op vakantie!


 
 
 Direct naar ons aanbod
Toon gevonden reizen
Toon gevonden aanbiedingen
 Verfijn uw zoek opties
Vakantietype
Busreizen(1)
Land
Malta 
Streek
Malta 
Bestemmingen
Qawra(1)