Vliegreizen naar Groot-Brittannië

Manor House
Wij hebben 10 individuele rondreizen Groot-Brittannië voor u gevonden:
Groot-BrittanniëAlgemeenReis informatie

Vliegreizen naar Groot-Brittannië

Bij de Jong Intra Vakanties kunt u het hele jaar door terecht voor uw vliegreis naar Groot-Brittannië. Er zijn diverse soorten vliegreizen, variërend van een stedentrip naar Londen, Edinburgh of Glasgow tot een rondreis inclusief vlucht en huurauto. De meeste vliegreizen beginnen in Amsterdam. Na een vlucht van circa 1,5 uur landt u op de luchthaven van Londen, Edinburgh of Glasgow en kan uw vliegvakantie al beginnen.

Bij een aantal autorondreizen hebben we de vlucht en autohuur reeds inbegrepen in de reissom. Zo heeft u een totaalpakket dat snel en makkelijk boekbaar is. Shortbreaks: korte vakanties die de batterij weer opladen

De afgelopen jaren groeit de trend om vaker en korter op vakantie te gaan. Een paar dagen er tussen uit is voldoende om de batterij weer even op te laden. We hebben diverse 4-6 daagse shortbreaks waarbij u vanuit 1 hotel de omgeving verkent. Voor uw gemak hebben we al veel bezienswaardigheden, excursies en attracties inclusief in het programma opgenomen. Zo hoeft u ter plaatse niet meer te bedenken waar u naar toe wilt gaan.

Ontdek de Beatles in Liverpool, ga op Koninklijk bezoek in Windsor, beleef de dag van je leven in het LEGOLAND® Windsor Resort en ontmoet de Vikingen in York.

Ook onze groepsreizen worden in sommige gevallen uitgevoerd inclusief vlucht.


 
 
 Direct naar ons aanbod
Toon gevonden reizen
Toon gevonden aanbiedingen
 Verfijn uw zoek opties
Vakantietype
Auto en Vliegvakanties Europa(10)
Land
Groot-Brittannië 
Streek
Individuele rondreizen 
Bestemmingen
Fly-drive(10)