Treinreizen Oostenrijk

Bergmeer
Wij hebben 19 treinreizen Oostenrijk voor u gevonden:
Oostenrijk

Naar Oostenrijk met de trein

Indrukwekkende bergmassieven, prachtige meren, tradities en een eeuwenoude cultuur, gaan hand in hand met de Oostenrijkse "Gemütlichkeit", moderne en klassieke bergsporten en natuurlijk de bekende Wiener Schnitzel.

In het westen van Oostenrijk ligt de provincie Vorarlberg, massieve bergketens en de Bodensee markeren dit eigenwijze stukje Oostenrijk.

Iets verder naar het oosten ligt het bekende Tirol, een trotse maar hartelijke provincie. Overal in Tirol kunt u prachtig wandelen in de bergen, maar ook mountainbiken, klimmen, raften, canyoning beoefenen, geocatching-tochten maken en veel meer.  De hoofdstad van Tirol is Innsbruck waar de invloed van het Hapsburgse rijk in het prachtige oude centrum onmiskenbaar aanwezig is.

Als u van Tirol verder naar hat Oosten rijdt komt u in het Salzburgerland. Natuur en cultuur gaan hier perfect samen. De bekenden Mozart-stad Salzburg ligt niet ver van de grootste ijsgrotten ter wereld, de Krimmler waterval in het Pinzgauer dal is de hoogste van Europa en in het stadje Zell am See, slechts drie kwartier van dit natuurgeweld kunt u genieten van typisch Oostenrijkse bouwstijlen.

In Karinthië, Steiermark en Oberösterreich vindt u schitternde meren. Karinthië staat bekend als één van de zonnigste en warmste regio's in Oostenrijk. De meren bereiken in de zomer dan ook zeer aangename temperaturen.

Naast Innsbruck en Salzburg is Wenen ook stad die u niet mag missen. Waar smaakt een Wiener Schnitzel beter en waar klinkt de Weense Wals mooier als in deze prachtige, eeuwenoude stad.

Reizen met de trein in Oostenrijk

Vanuit uw treincoupé trekken prachtige de prachtige Alpen in alle rust aan u voorbij. De trein brengt u vaak al tot in de kleinste bergdorpjes. Ga rustig zitten in de comfortabele stoelen en laat u eens vanuit de trein betoveren door de prachtige landschappen.

De OEBB (de Oostenrijkse treinmaatschappij) heeft op de station altijd wel een informatepunt en zijn erg hulpvaardig. De Oostenrijkse treinen zorgen ervoor dat u altijd op uw bestemming aankomt.

Wintersport, met de Ski-Trein en de Alpen Expres naar Oostenrijk.

Comfortabel en zonder files komt u met de trein naar uw wintersport bestemming. Zo kunt u meteen op de eerste dag al uitgerust de piste op.


 
 
 Direct naar ons aanbod
Toon gevonden reizen
Toon gevonden aanbiedingen
 Verfijn uw zoek opties
Vakantietype
Stedentrips(19)
Land
Oostenrijk 
Streken / Bestemmingen
Steden(19)
Wenen(19)