Wintersport Italië

Wintersport Italië: skiers - Italië
Wij hebben 27 wintersport vakanties naar Italië voor u gevonden:
   of
ItaliëAlgemeenReis informatie

Wintersport Italië

Voor zowel een zon- als skivakantie is Italië zéér geschikt om uw vakantie door te brengen. Op deze website boekt u eenvoudig een wintersport naar “Bella Italia”. Italië heeft zoveel mogelijkheden dat het absoluut een goede skivakantie garandeert. De Jong Intra Vakanties heeft een compleet aanbod van skivakanties naar Italië en daar zijn we trots op.

Top wintersportbestemmingen Italië

  • Wintersport Livigno
  • Wintersport Ortisei
  • Wintersport Selva

Wintersport in Italië, voor een zonnige vakantie in de sneeuw

Nog nooit op wintersport geweest in Italië? Italië wordt door steeds meer mensen ontdekt als hét land voor een geslaagde skivakantie, en dat is niet zo vreemd! Het grote voordeel van een skivakantie in Italië is het klimaat. Doordat Italië aan de zuidzijde van de Alpen ligt is het een zon- en sneeuwzeker gebied. Mocht er onverhoopt niet voldoende sneeuw vallen, dan zorgen de vele sneeuwkanonnen er voor dat u toch onbezorgd kunt genieten tijdens uw skivakantie. Val Gardena en Val di Sole zijn grote en afwisselende skigebieden in Italië met onuitputtelijke mogelijkheden.

Buon appetito!

Met name op culinair gebied onderscheidt een wintersportvakantie in Italië zich van de omliggende landen. Wat is er nu heerlijker dan na een dag inspanning op de piste jezelf te verwennen met een goed glas "vino" en een heerlijke Italiaanse maaltijd? Kortom; het land biedt alles voor een geslaagde wintersport!

Dolomiti Superski: één van de grootste skigebieden van Europa

Italië beschikt over zeer gevarieerde en uitgestrekte skigebieden met een geheel eigen stijl en sfeer. We hebben voor u een keuze gemaakt uit goede, vaak hooggelegen skidorpen waar u zowel als gevorderde of als beginnende skiër ruimschoots aan uw trekken komt tijdens uw skivakantie. Het Super Dolomiti Skigebied biedt ruim 450 liften en 1200 km pistes! Hiermee is het één van de grootste skigebieden van Europa.

Per auto, bus of vliegtuig op wintersportvakantie?

Italië is dichterbij dan u denkt. De meeste skigebieden liggen net over de grens met Oostenrijk. U kunt kiezen uit de volgende vervoersmogelijkheden voor uw wintersport naar Italië: per eigen auto, pendelbus of per vliegtuig.