Wintersport Duitsland

Wintersport Duitsland: Coverbeeld Duitsland wintersport - Duitsland
Wij hebben 3 wintersport vakanties naar Sauerland voor u gevonden:
   of
DuitslandAlgemeenReis informatie

Wintersport Duitsland

Een heerlijke wintersport ervaren maar niet te ver van huis? Duitsland is een ideaal land voor een kennismaking met de wintersport. Langlaufen, winterse wandelingen maken of gewoon een vakantie met het hele gezin in de sneeuw. Duitsland heeft een aantal verrassende wintersportbestemmingen, die zonder meer de moeite waard zijn voor een wintersportvakantie. De bestemmingen in Duitsland zijn prima bereikbaar en ideaal voor bijvoorbeeld een oefenweekend wintersport. Bedenkt u ook eens dat een aantal uren winst op de reistijd ook zo zijn voordelen heeft, zeker als de kinderen op de achterbank wat ongeduldig worden.

Alle kanten op

Zelfs de meest veeleisende vakantieganger kan alle kanten op in Duitsland tijdens de skivakantie. We noemen o.a. het Sauerland: het land van de duizend bergen, het Zwarte Woud: inderdaad ja, van de taarten, het Beierse Woud, Harz en Thüringen. Het is maar om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden en de vele kanten die u met ons op kunt in Duitsland.

Duitsland kent meer dan 300 wintersportplaatsen waaronder enkele grote internationale bekendheid genieten. Prachtige berghutten, heerlijk bij het haardvuur, gezellige avonden met de familie of volksdansen. Het hoort allemaal bij een skivakantie in Duitsland.

Kortweg Sauerland per luxe touringcar

Sauerland, het fascinerende land van duizend bergen en meren, heeft een speciale aantrekkingskracht. Zeker als in de winter het landschap bedekt is met een laag sneeuw, vormt het een prachtig decor van bossen en kleine plaatsjes met de typische vakwerkhuizen. Winterberg, Willingen en Schwalefeld zijn de populairste bestemmingen in het Hochsauerland, centraal gelegen en omringd door verschillende wintersportgebiedjes met mogelijkheden om te skiën, te langlaufen, te rodelen of om gewoon een winterse wandeling te maken. Bij Schwalefeld en Willingen vindt u volop wintersportmogelijkheden rondom de Ettelsberg, de Hoppernkopf en de Ritzhagen-berg. Bij Winterberg zijn er volop mogelijkheden rondom de hoogste berg van het Sauerland, de Kahler Asten en de Bremberg. Het is dus een ideale bestemming voor een korte vakantie om het skiën eens te proberen of om de langlaufl oipes of de winterwandelwegen te verkennen!

Om uw korte vakantie nog comfortabeler te maken bieden wij u deze winter ook de mogelijkheid om per luxe Comfort Class Touringcar naar het Sauerland te reizen. Omdat de touringcar tijdens uw verblijf in de buurt blijft, kunt u onze touringcar gebruiken om de verschillende wintersportgebieden van het Hoch Sauerland te verkennen!

U kunt kiezen tussen een 3-daags arrangement of een 4-daags arrangement!

 
 
 Direct naar ons aanbod
Toon gevonden reizen
Toon gevonden aanbiedingen
 Verfijn uw zoek opties
Vervoersoort
Autoreizen(3)
Land
Duitsland 
Skigebieden / Bestemmingen
Sauerland(3)
Waldeck(2)
Willingen(1)