Verre reizen Zuid Thailand

Verre reizen Zuid Thailand: Krabi
Wij hebben 16 verre reizen naar Zuid Thailand voor u gevonden:
Zuid Thailand

Thailand nu nóg voordeliger!

In samenwerking met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij China Airlines zijn alle reizen naar Thailand blijvend in prijs verlaagd. De prijsverlagingen lopen op tot maar liefst € 256,- per persoon! Alle kortingen zijn reeds in de prijzen verwerkt.

 

Het zuiden van Thailand staat bekend om zijn tropische eilanden en exotische stranden, welke zeer geschikt zijn voor een relaxte strandvakantie. De bekendste plaatsen in het zuiden zijn het schiereiland Phuket en het eiland Koh Samui. Inmiddels zijn ook de eilanden Koh Phangan, Koh Tao, Koh Lanta en Koh Phi Phi alsmede de plaatsen Khao Lak en Krabi steeds bekender aan het worden.

Zuid Thailand staat vooral bekend om haar koraalriffen met een overvloed aan zeeleven voor de duik- en snorkelliefhebber, afgelegen nationale parken, bergen, watervallen, historische plaatsen en prachtige wildlife-reservaten.

Welke bestemming u kiest, hangt onder andere af van de periode waarin u reist. In onze zomerperiode is het de regentijd maar valt er vaak alleen 's middags een tropische bui. Phuket en Koh Samui zijn over het algemeen drukkere bestemmingen, waar ook veel te zien en te doen is, terwijl de kleine eilanden Koh Phi Phi alsook Koh Lanta veel meer gericht zijn op rust.

Wilt u heerlijk aan het strand genieten, maar heeft u nog geen keuze voor een badplaats gemaakt? Hier vindt u een overzicht van alle strandpakketten in de verschillende badplaatsen.

 
 
 Direct naar ons aanbod
Toon gevonden reizen
Toon gevonden aanbiedingen
 Verfijn uw zoek opties
Soort reis
Strandvakanties(16)
Vervoersoort
Vliegreizen(16)
Land
Thailand 
Streek
Zuid Thailand 
Bestemmingen
Koh Samui(11)
Phuket(5)