Verre reizen Thailand

Verre reizen Thailand: foto
Wij hebben 48 verre reizen naar Thailand voor u gevonden:
ThailandAlgemeenReis informatie

Thailand nu nóg voordeliger!

In samenwerking met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij China Airlines zijn alle reizen naar Thailand blijvend in prijs verlaagd. De prijsverlagingen lopen op tot maar liefst € 256,- per persoon! Alle kortingen zijn reeds in de prijzen verwerkt.

 Topvoordeelreis Reis met reisleiding

Thailand

Thailand is als een exotische cocktail waar uw dromen werkelijkheid worden! Thailand verwelkomt u.

Met een rijke culturele erfenis en weelderige natuurlandschappen is Thailand een land van ongekende afwisseling en perfect voor een van onze heerlijke vakanties.

Van de ruïnes in eeuwenoude steden tot de opwinding van het dynamische Bangkok, van de groene heuvels in het noorden tot de exotisch witte zandstranden in het zuiden en van de vele sportieve mogelijkheden tot het met plezier gevulde entertainment, dit koninkrijk biedt een decor dat blijft fascineren.

Wat uw voorkeur ook is, heerlijk ontspannen vertoeven in een van de vele gezellige badplaatsen, het verkennen van jungletrajecten en kennis maken met bergstammen, verbaasd staan over de pracht en praal van de vele tempels of betrokken worden bij het Thaise leven op het platteland, aan u de keuze voor de vakantie van uw dromen.

Wilt u heerlijk aan het strand genieten, maar heeft u nog geen keuze voor een badplaats gemaakt? Hier vindt u een overzicht van alle strandpakketten in de verschillende badplaatsen.

Thailand’s wereldberoemde kookkunst, haar gevarieerde winkelmogelijkheden in zowel moderne warenhuizen als op traditionele markten, haar prachtige hotels en resorts en de uitbundig schijnende zon, beloven een perfect verblijf. Een oprechte gastvrijheid, tezamen met een glimlachende service, completeren Thailand’s betoverende gevarieerdheid en maken uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring.

Voor een rondreis, groepsrondreis of individuele vakantie in Thailand moet u bij de Jong Intra Vakanties zijn!

Uw droomreis, ú bepaalt!

Reis op maat, pas uw reis aan naar uw wensen
U weet wat u wilt maar u kunt het niet vinden… deze reis lijkt er wel op maar is het toch niet helemaal… dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben een team van specialisten met uitgebreide kennis van de diverse door ons aangeboden verre bestemmingen. Zij nemen u graag het werk uit handen en stellen uw droomreis geheel naar wens voor u samen. Of het nu een gehele reis op maat is of een aanpassing of verlenging op een bestaande reis. Niets is hen teveel! Wacht niet langer en geef uw wensen door voor uw droomreis, vergeet niet uw woonplaats en telefoonnummer te vermelden!

Persoonlijk reisadvies

Uw droomreis plannen wanneer u dat wenst
Graag maken we een afspraak om samen met u thuis, op uw werk of een andere door u gewenste locatie uw reis te bespreken. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis op een tijdstip en plaats waar ú dat schikt. Wacht niet langer en maak snel een afspraak met één van onze specialisten voor een persoonlijk reisadvies, vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden!