Verre reizen China

Verre reizen China: China
Wij hebben 12 verre reizen naar China voor u gevonden:
ChinaAlgemeenReis informatie

Bent u op zoek naar verre reizen naar China? Dan bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Op onze website vindt u alles voor het samenstellen van een prachtige groepsrondreis of individuele autorondreis naar China.

China in het kort

Steeds meer mensen leren China kennen als vakantiebestemming en zijn zeer onder de indruk van de grote verscheidenheid van het land. De rijke cultuur en prachtige natuur maken China, tezamen met een grootse geschiedenis en vele fascinerende bezienswaardigheden een unieke bestemming voor elk type reiziger. Niet voor niets wordt China het land van de Toekomst genoemd. Zowel economisch als toeristisch maakt China een enorme ontwikkeling door. Goede infrastructuur, uitstekende hotels, grote veiligheid en heerlijk (en vertrouwd) eten maken China een land dat u zeker moet bezoeken.

Natuurlijk zijn de indrukwekkende Muur, de Verboden Stad en het Terracotta Leger een 'must' voor elke reiziger, maar wat dacht u van het boeddhistische Tibet met zijn prachtige kloosters, de Drie Kloven op de Yangtze rivier of de kalkstenen rotspunten rondom Guilin? Of de traditionele minderheden in de zuidelijke provincie Yunnan, de tuinen van Suzhou of de beroemde Zijderoute?

Ook moderne steden als Hongkong en Shanghai en zelfs Beijing vormen tegenwoordig een waar winkelparadijs en nodigen uit tot een (langer) verblijf. Wie herinnert zich niet de prachtige beelden van de Olympische Spelen in augustus 2008. Hier toonde China dat het klaar is om ook u als gast van harte te ontvangen.

Verre reizen en overig aanbod aan reizen door China

De Jong Intra Vakanties heeft een uitstekend programma samengesteld en geeft u verschillende mogelijkheden om het land te beleven. Naast korte en langere groepsreizen (onder begeleiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleider) biedt de Jong Intra Vakanties individuele autovakanties (onder begeleiding van ervaren Engelstalige gidsen en chauffeurs), losse hotelovernachtingen, stedentrips en korte arrangementen aan. Ook een combinatie van een groepsrondreis en een individuele autorondreis is mogelijk.

Onze reizen staan behalve online ook uitgebreid in onze digitale brochure. Alle reizen uit onze brochure zijn telefonisch te reserveren.

Uw droomreis, ú bepaalt!

Reis op maat, pas uw reis aan naar uw wensen
U weet wat u wilt maar u kunt het niet vinden… deze reis lijkt er wel op maar is het toch niet helemaal… dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben een team van specialisten met uitgebreide kennis van de diverse door ons aangeboden verre bestemmingen. Zij nemen u graag het werk uit handen en stellen uw droomreis geheel naar wens voor u samen. Of het nu een gehele reis op maat is of een aanpassing of verlenging op een bestaande reis. Niets is hen teveel! Wacht niet langer en geef uw wensen door voor uw droomreis, vergeet niet uw woonplaats en telefoonnummer te vermelden!

Persoonlijk reisadvies

Uw droomreis plannen wanneer u dat wenst
Graag maken we een afspraak om samen met u thuis, op uw werk of een andere door u gewenste locatie uw reis te bespreken. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis op een tijdstip en plaats waar ú dat schikt. Wacht niet langer en maak snel een afspraak met één van onze specialisten voor een persoonlijk reisadvies, vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden!