Cruises

Mensen aan dek
Wij hebben 35 cruises voor u gevonden:

Riviercruises

Een riviercruise is de uitgelezen manier om op een ontspannen manier op ontdekking te gaan. Nadat u bent ingecheckt aan boord reist u van bestemming naar bestemming en uw hotel vaart gewoon met u mee! Onderweg geniet u van voorbijglijdende panorama's en u meert af in de mooiste plaatsen. Uw verblijf aan boord is op basis van volpension en het personeel staat altijd voor u klaar!

Onze cruises vertrekken vanuit Rotterdam, Arnhem, Nijmegen of Passau. Kies nu voor een fantastische riviercruise met de Horizon, de Serenity, de Serenade I, Switzerland II of de ms William Shakespeare!

Ook de Kerstshop-, Kerst- en Oud&Nieuwcruises voor 2014 kunt u nu al bij ons boeken!

Boek voor 1 februari 2014 en profiteer van onze vroegboekacties:
- mps Horizon: gratis pre-night t.w.v. € 39 p.p.
- ms Serenity, ms Serenade I, ms Switzerland II en ms William Shakespeare: gratis Select Vervoer t.w.v. € 89 p.p. (m.u.v. de kerstshopcruises)
Meer informatie kunt u terugvinden bij de reizen.

Noord Europa cruises

Aan u de keus; wilt u vanuit Nederland vertrekken en een cruise maken door de prachtige Noorse Fjorden of langs de kusten van de Atlantische Oceaan? Stap dan in Rotterdam of IJmuiden aan boord van één van de luxe cruiseschepen van de gerennomeerde rederijen de Holland America Line of MSC!

Onze topper:

 
 
 Direct naar ons aanbod
Toon gevonden reizen
Toon gevonden aanbiedingen
 Verfijn uw zoek opties
Bestemming cruise
Noord Europa Cruises(1)
Riviercruises(34)