Hotel Wyndham The New Yorker

Verschillende reismogelijkheden

Uitstekend hotel met perfecte ligging bij het warenhuis Macy's. Meer reisinformatie

vanaf € 67 per persoon

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel Wyndham The New Yorker

Ooit was dit in Art Deco stijl gebouwde hotel met haar 42 verdiepingen het hoogste gebouw van New York.

Ligging
Op 8th Avenue ter hoogte van 34th Street, vlakbij Madison Square Garden, het warenhuis Macy's en het Empire State Building.

Faciliteiten
Centrale receptie met ruime lounge, gratis internetaansluiting in het gehele hotel, lift, bar, 2 restaurants, koffieshop, souvenirswinkeltje, gratis fitnessruimte en balie voor theatertickets.

Kamers (860)
De kamers zijn netjes ingericht met airconditioning, tv, telefoon, wekkerradio en badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Laatste nacht
Bij boeking van een vliegreis verblijft u de laatste nacht in het vliegtuig.

Méér reismogelijkheden voor dit hotel

  • Lezersreis Libelle

    Uitstekend hotel met perfecte ligging bij het warenhuis Macy's.

Stedentrip naar New York

"The City That Never Sleeps”. Sommigen menen dat New York de verleidelijkste stad voor stedentrips op aarde is. New York bruist, is vol energie en altijd in beweging. Ontdek de vele toeristische attracties met de hop on hop off tour. Shop till you drop in de winkelgebieden van bijvoorbeeld China Town, Greenwich Village en Soho. Ook een bezoek aan een beroemde musical mag tijdens uw stedentrip naar New York natuurlijk niet op uw programma ontbreken. En in het hectische New York vormt Central Park een oase van rust. U leest het, in New York raakt u nooit verveeld!

Stel zelf uw stedentrip samen!

  • Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod hotels in New York, van voordelige budgethotels tot luxe 5-sterrenhotels met prima aanbiedingen, perfect voor een citytrip naar de The Big Apple!
  • Boek uw vervoer. Wilt u een vliegreis of zoekt u alleen een hotel voor uw stedentrip naar New York?
  • Maak uw boeking écht compleet en reserveer meteen leuke excursies, musicals of openbaar vervoerpassen!
  • Zoekt u een goede reis voor een prima prijs? In elk seizoen hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen!

Reisdocumenten
U bent verplicht een geldig en machinaal leesbaar paspoort te hebben (minimaal geldig tot na vertrek uit Amerika). Leden van families en groepen moeten ieder een eigen paspoort hebben, ook zuigelingen. U heeft geen visum nodig maar u moet wel verschillende documenten voor aankomst invullen en de instructies hiervoor ontvangt u bij uw reisbescheiden. U moet op verzoek ook een geldig retourticket kunnen laten zien. Elektronisch Systeem voor Reistoestemming (ESTA) naar Verenigde Staten

Als u toegang wilt krijgen tot de Verenigde Staten dan bent u verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig of schip naar de Verenigde Staten. Voor een online aanvraag, ook in het Nederlands, kunt u naar de website van ESTA gaan. De vragen die worden gesteld, zijn vergelijkbaar met die op het huidige aankomst/vertrekformulier I-94, dat momenteel voor aankomst in de Verenigde Staten moet worden ingevuld. Wij raden u aan om de aanvraag tijdig in te dienen (tenminste 3 dagen vóór vertrek).

ESTA geeft in de meeste gevallen onmiddellijk autorisatie nadat u de gevraagde informatie heeft ingevuld maar in sommige gevallen kan het 3 dagen in beslag nemen. Als geen toestemming wordt gegeven dient u een visum aan te vragen via de Amerikaanse ambassade. De autorisatie is geldig voor een periode van maximaal 2 jaar of tot de datum waarop uw paspoort verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer etc. moet u wel per reis actualiseren.

De Amerikaans overheid heeft sinds enkele jaren een nieuwe wet aangenomen: the Travel Promotion Act. Dat betekent dat voor ESTA aanvragen kosten zullen worden berekend: US$14 per persoon. Deze kosten moeten en kunnen alleen worden voldaan middels één van de volgende credit cards: VISA, MasterCard, American Express of Discover. De aanvraag zal pas in behandeling worden genomen als de kosten volledig zijn voldaan. Reeds goedgekeurde ESTA aanvragen blijven zonder extra kosten van kracht tot de volgende aanvraag noodzakelijk is geworden (zie boven). De goedkeuring is dus maximaal 2 jaar geldig en binnen die periode ook voor meerdere bezoeken aan de Verenigde Staten. Indien u niet via ESTA van te voren reistoestemming heeft aangevraagd en verkregen, zal u de toegang tot het vliegtuig volledig worden geweigerd.