8-daagse fly-drive Ring of Kerry (Bed & Breakfasts)

vanaf € € 558 per persoon

Verschillende reismogelijkheden

Een korte rondreis langs het Killarney National Park, het maanlandschap van the Burren, leuke dorpjes met gezellige pubs en natuurlijk de beroemde Ring of Kerry met prachtige uitzichten! Meer reisinformatie

Routekaart

Routekaart

De aangegeven plaatsen op deze kaart zijn niet de locaties van uw accommodaties, maar geven slechts aan in welke plaatsen uw accommodaties zijn gelegen. De accommodaties kunnen namelijk per vertrekdatum anders zijn.
Klik op een punt van de route voor de dagbeschrijving.

Ring of Kerry (Bed & Breakfasts)

Het zuidwesten is een prima kennismaking met het mooie groene Ierland. Het Killarney National Park, de Ring of Kerry, het maanlandschap van The Burren en leuke stadjes en plattelandsdorpen met gezellige pubs en vrolijke muziek zijn de ingrediënten van deze populaire reis. U verblijft in Bed & Breakfasts, bij de mensen thuis, en ervaart zo de gastvrijheid van het Ierse volk.

U kunt deze rondreis ook reserveren met overnachtingen in 3*/4* hotels:
8-daagse autorondreis Ring of Kerry met verblijf in hotels

Hoogtepunten
- Clonakilty
- Cork
- Bantry House
- Killarney
- Ring of Kerry
- Dingle schiereiland
- The Burren
- Galway

Dag 1 en 2: Amsterdam - Cork - Ennis, ca. 150 km

U vliegt met Aer Lingus rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Cork, waar u uw huurauto in ontvangst neemt en op pad gaat richting de de County Clare. U verblijft komende twee nachten in Ennis of omgeving. Indien u met de eigen auto reis, gaat u op eigen gelegenheid naar het eerste overnachtingsadres. Ga op ontdekkingstocht door de Burren, een bijzonder gevormd kalksteengebied dat in het westen begrenst wordt door de spectaculaire 200 meter hoge Cliffs of Moher en aan het noorden door de baai van Galway met de gelijknamige universiteitsstad Galway. Ondanks de rotsachtige ondergrond, heeft de Burren een rijke flora en fauna. Ook is het gebied bekend vanwege de vele archeologische vondsten waarvan het grafmonument Poulnabrone Dolmen wel de meest bekendste is.

Dag 3 t/m 5: Ennis - Killarney, ca. 175 km

Onderweg naar Killarney rijdt u door een schitterend landschap. De omgeving van Killarney is bijzonder interessant en er zijn vele uitstapjes mogelijk. U kunt naar het Bantry House of Glengarriff, waar u een boottochtje kunt maken naar het schitterende Garinish Island. Natuurlijk staat de beroemde Ring of Kerry met Muckross House en Gardens op uw programma en geniet u van de omgeving met een schitterend uitzicht bij Ladies View. Tijdens uw verblijf is er ook nog tijd om Killarney, het Killarney National Park of het schiereiland Dingle te bezoeken.

Dag 6 en 7: Killarney - Clonakilty/Kinsale, ca. 50 km

U verlaat Killarney en rijdt naar Clonakilty of Kinsale voor de laatste twee overnachtingen. Uw verblijfplaats is een prima uitvalsbasis om de zuidkust van Ierland te ontdekken. Hier liggen leuke vissersplaatsjes (zoals bijvoorbeeld Kinsale) naast mooie stranden waar u heerlijk kunt wandelen. U kunt ook een dagje naar Cork, de leuke tweede stad van Ierland. Vlakbij Cork ligt het Blarney Castle met de beroemde Blarney Stone. Wanneer u deze kust, wordt u volgens de legende begenadigd met grote welsprekendheid.

Dag 8: Cork - Amsterdam

Uw rondreis eindigt na het ontbijt. U rijdt terug naar de luchthaven van Cork. Na het inleveren van de huurauto vliegt u terug naar Amsterdam.

Inbegrepen
- Vlucht Amsterdam - Cork v.v. met Aer Lingus
- Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
- 7 Overnachtingen in een 2-persoonskamer met bad of douche en toilet op basis van logies met ontbijt
- Huurauto cat. A (Ford Ka of gelijkwaardig) inclusief CDW, diefstalverzekering, ongelimiteerd aantal kilometers en tax. Zie Voorwaarden autohuur Ierland
- Reisbeschrijving en landkaart

Niet inbegrepen
- Optionele extra's en eigen risico huurauto
- Toeslag voor het ophalen van de auto op de luchthaven: € 32, ter plaatse te betalen
- Entree- en parkeergelden

Uw overnachtingen
U verblijft in Bed & Breakfasts in of in de omgeving van de genoemde plaatsen (tot maximaal ongeveer 50 km).

Overnachtingen
- 2 nachten omgeving Ennis
- 3 nachten omgeving Killarney
- 2 nachten omgeving Clonakilty/Kinsale

Bed & Breakfasts

Een typische Ierse manier van overnachten: bij de mensen thuis. De gastvrije Ieren verhuren een of meerdere kamers in hun woning of boerderij en laten u zo kennis maken met hun manier van leven. U verblijft naar keuze in een categorie Standaard of 3* Bed & Breakfast in een kamer met douche en toilet en op basis van een (Iers) ontbijt. Uw gastfamilie zal u graag helpen bij uw keuze van excursies en bezienswaardigheden.

De categorie 3* Bed & Breakfast is net iets luxer met extra faciliteiten (zoals bijvoorbeeld een volledig Iers ontbijt, koffie- en theezetfaciliteiten) of ruimere kamers. Dit is verschillend per adres.

Verlenging van uw reis

Voorafgaand, tussentijds of na afloop van uw reis

ItalieU zou graag wat langer op de bestemming willen blijven of de reis in een rustiger tempo willen maken en hier en daar een nacht extra willen verblijven… Bij de Jong Intra Vakanties is alles mogelijk!

Deze reis hebben we op basis van jarenlange ervaring samengesteld en aangepast aan de wensen van de vele klanten die u reeds zijn voorgegaan. Maar wellicht wilt u de reis toch hier en daar iets aanpassen.

Voor alle reizen geldt dat u voorafgaand, of aan het einde van uw reis, extra nachten kunt reserveren. Dat kan in hetzelfde hotel als waar uw rondreis begint maar het kan ook zeker op een andere locatie zijn. Wat dacht u van een heerlijke aantal dagen aan het strand na afloop van uw reis om lekker na te genieten van alle indrukken die u tijdens de rondreis heeft opgedaan. Of juist nog een paar nachtjes extra in de hoofdstad voordat u terug naar huis gaat. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om tussentijds extra nachten te reserveren, omdat u de reis in een rustig tempo wenst te doen, of langer op een bepaalde plek wilt verblijven.

Laat ons weten hoe u uw reis wilt invullen en wij sturen u met veel plezier, geheel gratis en vrijblijvend, een prijsopgave van uw wensen.

Uw rondreis, ú bepaalt!

Reis op maat, pas uw reis aan naar uw wensen

Steeds meer klanten willen geheel naar eigen wens hun rondreis samenstellen. En terecht, veel van de bestemmingen bezoekt u slechts eenmalig en dan wilt u uiteraard die invulling aan uw programma geven die u het meeste aanspreekt. Indien u een geheel andere route of reisinvulling wilt, kunt u eveneens bij ons terecht.

De Jong Intra Vakanties heeft een team van specialisten met uitgebreide kennis van de diverse door ons aangeboden Europese bestemmingen. Veel van de elementen uit een rondreis kunnen als bouwstenen met elkaar worden gecombineerd. Ons team kan, in samenwerking met onze lokale partners en agenten in veel gevallen uw rondreis geheel naar wens voor u samenstellen.

Laat ons weten hoe u uw reis wilt invullen en wij sturen u met veel plezier, geheel gratis en vrijblijvend, een prijsopgave voor uw rondreis op maat.

Persoonlijk reisadvies

Uw rondreis plannen wanneer u dat wenst

Graag maken we een afspraak om samen met u thuis, op uw werk of een andere door u gewenste locatie uw reis te bespreken. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen van uw reis op een door u gekozen tijdstip en plaats. Wacht niet langer en maak snel een afspraak met één van onze specialisten voor een persoonlijk reisadvies, vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden!