2-daags arrangement per bus Andre Rieu in Maastricht 2015

Touringcarreis

Het openluchtconcert van André Rieu is inmiddels uitgegroeid tot één van de hoogtepunten in de concertreeks. Boek nu onze 2 daagse busreis en maak het mee! Meer reisinformatie

vanaf € 249 per persoon

2-daags arrangement per bus Andre Rieu in Maastricht 2015

In juli 2015 zal André Rieu weer terugkeren naar zijn geboortestad Maastricht en samen met zijn Johan Strauss Orkest een prachtig openluchtconcert op het Vrijthof geven. Momenteel is André Rieu één van de populairste artiesten ter wereld. Geen enkele mannelijke artiest ontving bijvoorbeeld vorig jaar meer bezoekers tijdens zijn concerten dan hij! Een topprestatie, maar als u zijn concert bezoekt, weet u waarom... Met name het traditionele concert in de geboorteplaats van deze beroemde violist trekt jaarlijks dan ook duizenden bezoekers. Deze openluchtconcerten beloven dan ook in 2015, net als voorgaande keren, een zeer bijzonder en sfeervol spektakel te worden dat u zeker niet mag missen! U verblijft in het 3-sterrenhotel Schaepkens van St Fyt in het nabijgelegen Valkenburg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, diner en concertkaart categorie 4. Boek snel, want in 2014 waren deze busreizen snel uitverkocht!

Data en aanvangstijden:
vrijdag 03 juli 2015: 21.00 uur
zaterdag 04 juli 2015: 21.00 uur
zondag 05 juli 2015: 21.00 uur

Vrijthof

Rang 4: gele vakken C1 en C3 (ingbegrepen)
Rang 3: groene vakken C2, B1 en B3, toeslag € 15 per persoon
Rang 2: oranje vakken B2, A1 en A3, toeslag € 30 per persoon

Hotel Schaepkens van St. Fyt***

Ligging
Rustig gelegen op ca. 500 m van het gezellige centrum van Valkenburg.

Faciliteiten
Receptie, restaurant, drie liften, gezellige terrassen, hoteltuin, ruime lounge, gezellige bar, aparte rookruimte met luchtzuiveringsinstallatie en verschillende zalen.

Kamers
De keurige kamers zijn voorzien van telefoon, tv, badkamer met bad of douche en toilet.

Bijzonderheden
Uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet.

Dag 1

Vanochtend wordt u opgehaald door één van onze touringcars. We rijden naar het Limburgse land en stoppen in de omgeving van Weert om de benen te strekken. We rijden door naar Valkenburg. Na het diner in het hotel wordt u naar Maastricht gebracht. Om ongeveer 21:00 uur start het concert van André Rieu op het prachtige Vrijthof. Na afloop van het concert dat tot ongeveer 00:00 uur zal duren wordt u vanaf de centrale busparkeerplaats weer terug gebracht naar het hotel.

Dag 2

Gezien de late thuiskomst kunt u vandaag lekker uitslapen en rustig ontbijten in het hotel. De rest van de ochtend kunt u gebruiken voor een wandeling door het mooie Valkenburg. Om ongeveer 13:00 uur vertrekt de touringcar vanaf het hotel weer om u na deze muzikale ervaring weer terug huiswaarts te brengen.

Inbegrepen
- Reis per luxe Comfort class Touringcar
- Verblijf in Hotel Schaepkens o.b.v. halfpension
- Transfer van het hotel naar het concert en v.v.
- Concert kaart André Rieu Rang 4 (overige rangen tegen een toeslag)

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 30

Annuleringstermijn
Met minder deelnemers dan het minimum behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvangt u hierover tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.

Opstapplaatsen

Bij deze reis kunt u kiezen uit de volgende opstapplaatsen:

- Amsterdam, NS Station Sloterdijk bij P&R
- Den Haag, Centraal Station, Busplatform Openbaar Vervoer
- Rotterdam, Metrostation Capelsebrug 
- Breda, Elleboog-parkeerterrein 
- Eindhoven, P.plaats Sportpark "Tongelreep" 
- Zwolle, Achterz.NS-station bij voetgangerstunnel 
- Apeldoorn, Lange Amerikaweg / Shell station 
- Arnhem, parkeerplaats Rijnhal  
- Nijmegen, Parkeerpl.Ijshal Triavium 
- Den Bosch, Station Oost-Bruistensingel
- Nederweert, AC Restaurant

U kunt de opstapplaats van uw keuze selecteren onderin het tabblad prijzen.

Luxe touringcar Comfort Class
De Comfort Class touringcar is een luxe touringcar voorzien van alle gemakken. Dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en 2 toegangsdeuren. Comfortabele, verstelbare stoelen (hoek 35°/steek* minimaal 85 cm) met een voetsteun.
* Steek is de afstand van de achterkant van uw stoelzitting tot aan de achterkant van de stoelzitting voor u.

NB. Toilet. Alle touringcars zijn voorzien van een toilet. Gebruik dit toilet alleen bij dringende noodzaak. Het kan voorkomen dat een toilet gesloten is tijdens de reis. Dit heeft als reden dat de tank van het toilet vol is geraakt. Door de strenge Europese milieuwetgeving mogen deze tanks alleen in speciale containers worden geleegd en dit is niet overal op de route mogelijk.

Chauffeur
Onze chauffeur is niet alleen chauffeur, hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. En dat betekent dat hij/zij u op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgen zij ervoor dat u veilig én comfortabel op uw bestemming aankomt. U kunt dus altijd rekenen op gastvrije en ervaren chauffeurs. Onze buspendelreizen worden altijd door twee chauffeurs uitgevoerd.

Bagage
Onze touringcars hebben beperkt bagageruimte. Er is per persoon plaats voor één tas of één koffer (max. 20 kg. p.p.), één paar ski’s (met stokken en schoenen) of één snowboard (met schoenen). In een snowboardhoes mag slechts één snowboard zitten. Haalt u, indien mogelijk, de bindingen van uw board. Het is niet toegestaan om levensmiddelen pakketten mee te nemen dan wel in uw bagage te stoppen. Indien u zich niet houdt aan deze richtlijnen, dus ingeval u teveel bagage heeft, zal de chauffeur deze weigeren. Let wel: onze chauffeurs zijn hiertoe verplicht! Zorgt u er a.u.b. voor dat al uw bagage is voorzien van labels met hierop duidelijk vermeld uw naam/adres/woonplaatsgegevens. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor al uw bagage.

Huisdieren
Tijdens al onze touringcarreizen zijn huisdieren niet toegestaan.

Roken
Roken is conform de CAO en ANVR normen niet toegestaan in de touringcar. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Gedurende de reis worden er rookpauzes gehouden. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

Stoelindeling
De touringcarchauffeurs delen voorafgaand aan het vertrek de stoelen in conform de reserveringen die gemaakt zijn. U kunt er zeker van zijn dat u en uw medereizigers bij elkaar zitten.

Keurmerk Touringcar bedrijven
Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u met vakantie en daarom kiest u voor een Keurmerk Touringcarbedrijf. Alle ANVR bustouroperators, dus ook de Jong Intra Vakanties, werken uitsluitend met touringcarbedrijven die een keurmerk hebben.

Wat mag u verwachten?

Als u bij de Jong Intra Vakanties in de touringcar stapt, bent u verzekerd van het volgende:

  • Het touringcarbedrijf werkt volgens de strenge regels van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.
  • Elk half jaar wordt het busbedrijf daarop gecertificeerd.
  • Uw chauffeur beschikt over de vereiste diploma’s, ruime ervaring en wordt iedere 5 jaar onderworpen aan een Rijvaardigheidsanalyse door CCV-CBR.
  • De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd.
  • De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.
  • Ook het comfort van de touringcar is van het hoogste niveau volgens de ANVR busclassificatie: u reist altijd per Royal Class touringcar.
  • Mocht er onverhoopt iets misgaan: uw keurmerkbedrijf is adequaat verzekerd.

Onze reis is bijna niet te beschrijven het was in 1 woord fantastisch, hierbij alle complimenten voor het hotel en personeel en de chauffeurs, erg vakkundig en zeer netjes en beleefd. En dan de nodige aandacht die je van het personeel en de chauffeur krijgt, echt fantastisch ik heb dit nog nooit meegemaakt, dus volgende keer weer bij de Jong Intra, en met zulke goede chauffeurs. Wij zijn er nog vol van!