Vakantie Maleisië

Vakantie Maleisië  - Iban vrouw
Wij hebben 6 individuele rondreizen Maleisië voor u gevonden:
Vakantie MaleisiëAlgemeenReis informatie

Topvoordeelreis Reis met reisleiding

Vakantie Maleisië

De Jong Intra Vakanties heeft een uitgebreid programma samengesteld:

- verzorgde groepsrondreizen, inclusief vele maaltijden, excursies en veelal Nederlandssprekende reisleiding
- privé rondreizen, begeleid door een Engelssprekende gids/chauffeur
- autorondreizen per huurauto
- heerlijke strandvakanties
- combinatiereizen; 2 dagen Kuala Lumpur en 5 dagen op Penang, Langkawi of Pangkor Island
- vele hotels, korte arrangementen en vervoersmogelijkheden om uw reis op maat samen te kunnen stellen

Maleisië in het kort

Maleisië heeft enorm veel te bieden en het contrast tussen de gebieden die u kunt bezoeken is fascinerend. De sfeervolle hoofdstad Kuala Lumpur is het hart van dit multiculturele Aziatische land. Een veilige en groene metropool met vele bezienswaardigheden met de Twin Towers, Chinatown, de Batu grotten en shoppen in de 'Golden Triangle' als hoogtepunt. In Malacca vindt u nog altijd prachtige overblijfselen uit de koloniale tijd, waarin de Nederlanders een belangrijke rol speelden.

Het levendige eiland Penang of het rustige Langkawi, Pangkor of de meer onbekende tropische eilandjes langs de oostkust, zoals Perhentian, Redang en Tioman, ieder eiland heeft zijn eigen charme en kan apart of tijdens een rondreis bezocht worden.

Voor natuurliefhebbers is de Taman Negara, 's werelds oudste tropische regenwoud in het hart van Maleisië, de grootste attractie van het schiereiland. In de Cameron Highlands ziet u uitgestrekte hoogvlakten met frisgroene theeplantages, moestuinen en dichtbegroeide jungle.

Maleisisch Borneo heeft een overvloed aan tropische dieren, natuur en cultuur. De orang-oetan, neushoornvogel, neusaap en Aziatische olifant hebben hier hun leefgebied. Ook de onderwaterwereld in het noordoosten van het eiland behoort tot één van de beste ter wereld. De vele inheemse stammen zijn alom vertegenwoordigd. Borneo is zeker het meest ongerepte, mysterieuze en oorspronkelijke deel van Maleisië en zorgt voor een ware belevenis.

De gastvrije inwoners zullen u met open armen verwelkomen en u met trots een blijvende herinnering willlen geven van hun gevarieerde en buitengewoon facinerende Aziatische land. Het traditionele Maleisië vindt u aan de oostkust van het schiereiland.

Het is altijd moeilijk met zoveel keus om een geschikte reis te kiezen, maar het hoeft niet bij die ene reis te blijven. Hoe vaak u ook gaat, Maleisië zal u iedere keer iets nieuws laten ontdekken.

Droomreis naar uw wens

Bent u opzoek naar een verre droomreis die bij uw wensen past? Wij bieden namelijk ook maatwerk reizen aan, samengesteld door u! De Jong Intra Vakanties gaat voor u vrijblijvend opzoek naar de reis die bij al uw wensen past! Geïnteresseerd, ga onze maatwerk pagina voor meer informatie of stuur vrijblijvend een email voor uw droomreis!


 
 
 Direct naar ons aanbod
Toon gevonden reizen
Toon gevonden aanbiedingen
 Verfijn uw zoek opties
Vakantietype
Verre reizen(6)
Vervoersoort
Vliegreizen(6)
Streek
Individuele rondreizen 
Bestemmingen
Fly-drive(3)
Rondreis(3)