Meer vakanties

 • Kerstreizen

  Kerstreizen

 • Wintersport, 2015 nu boekbaar!

  Wintersport, 2015 nu boekbaar!

 • Treinvakanties

  Treinvakanties

 • Verre Autorondreizen

  Verre Autorondreizen

 • Fietsvakanties

  Fietsvakanties

 • Disneyland Paris

  Disneyland Paris

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Jaarlijks organiseert de Jong Intra Vakanties reizen naar meer dan 50 verschillende landen. Bekijk online het uitgebreide aanbod stedentrips, wintersport, autovakanties, vliegreizen, busreizen, fietsvakanties en verre vakanties. Ook singlevriendelijke reizen, (rivier)cruises, flydrives of goedkope last minute reizen behoren tot de mogelijkheden. Wilt u liever uw eigen droomreis samenstellen? Ook dat is mogelijk bij de Jong Intra Vakanties! Kijkt u liever in een van onze brochures ? Bekijk deze online of ontvang de brochure binnen enkele dagen op uw deurmat!

Een van de specialisaties van de Jong Intra Vakanties zijn stedentrips. Een stedentrip van de Jong Intra Vakanties is de ideale gelegenheid voor een (lang) weekend weg. Ga een romantisch weekend weg naar Parijs, ontdek New York of ga een paar dagen winkelen in Londen. Beleef de Italiaanse cultuur van Rome of ga culinair genieten in Barcelona of in een van de andere steden die de Jong Intra Vakanties aanbiedt. Boek vandaag nog een stedentrip per auto, bus, ferry, trein of vliegtuig naar uw droomstad!

Naast de diverse bestemmingen binnen Europa biedt de Jong Intra Vakanties ook verre reizen aan. De prachtigste reizen naar verre bestemmingen zoals Thailand, Amerika, Zuid-Afrika en Indonesië zijn al jaren geliefd bij onze reizigers. Sinds dit seizoen is het ook mogelijk om een reis te maken naar Dubai en Israël.
Strandvakanties, groepsrondreizen, individuele reizen of privé rondreizen, het is allemaal mogelijk. U heeft keuze uit diverse mooie routes in exotische gebieden, maar onze specialisten stellen ook graag voor u samen een route op maat op.

Zoekt u liever de kou op? Met de Wintersport zoeker kunt u uw ideale vakantie vinden en boeken. Selecteer pistes op uw niveau, sneeuwzekerheid of kindvriendelijkheid. Het is mogelijk om meteen uw skipas bij te boeken. Zo kunt u extra snel uw wintersport vakantie beginnen in bijvoorbeeld het Oostenrijkse Gerlos, Mayrhofen of Sölden. De Jong Intra Vakanties biedt ook losse buspendels aan naar diverse wintersport gebieden, bijvoorbeeld naar de Franse Alpen, Les Trois Vallees of het Italiaanse Val Gardena. Naast de losse buspendels zijn er diverse andere busreizen in ons assortiment. Ontdek per luxe touringcar met Nederlandstalige reisleider de excursie- en rondreizen naar diverse bestemmingen binnen Europa. Ook fietsvakanties per bus zijn een van de mogelijkheden. Wellicht vindt uw ideale vakantie vinden en boeken op deze website.

Kortom: boek vandaag nog een reis bij de Jong Intra Vakanties en geniet van uw welverdiende vakantie!